Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Valmorel / Saint Francois Longchamp topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
nagya10
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2012.01.05. 22:22
Kedves Sopi!

Mennyi idő alatt értetek oda?
Előzmény: (TZoli 121591)
TZoli
1199 élménybeszámolót írt
1199
21 éve tag
2011.10.08. 23:07
Attól függ, hogy hol akarod átlépni a határt. Mi odafelé siettünk, és Svájcban végig autópályán mentünk. Megkerülöd a Genfi tavat, (szerintem erről beszélt az elözö válaszadó is, mert aztán Anecy, Albertville felé Franciaországban) de gyorsabb.
Visszafelé ráértünk nézelődni és Chamonix-on jöttünk keresztül, megnéztük a Mont-blanc-t (kihagyhatatlan) és aztán Martigny felé mentünk át Svájcba és ott csatlakoztunk a sztrádára. Ez persze csak akkor ha a hágó járható, és elment vele az egész délelőtt.
Előzmény: (sopi 121400)
Bélapó
1459 élménybeszámolót írt
1459
19 éve tag
2011.10.08. 19:35
Sopi! majdnem végig autópálya van. Valmorelbe mindig arra megyek. Németországban van egy rövid szakasz ahol nincs pálya és Németországból áthaladsz Ausztrián keresztül Svájcba ott pár km normál út. Pár km-rel hosszabb erre mint Szlovénia-Olaszország-Frejus de időben nem hosszabb s lényegesen olcsóbb!!!Én Németországban az Osztrák határ előtt kp 25-30km-rel meg szoktam aludni. Reggelivel 50Eu 2 fő háromnak 70 Eu. Lényeges!!! Ha átléped a francia határt, a pályán menj Alberville felé, tudom, hogy duplája és pénzbe kerül, de időben összehasonlíthatatlan. A normál út a sok körforgalom miatt állandóan bedugul
Előzmény: (sopi 121400)
sopi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2011.10.05. 13:30
Sziasztok !
01.21.-én indulunk VALMORELBE. Szivesen fogadnék segítséget az útvonal megválasztásában. Azt szeretném megtudni , hogy Svájcon keresztül milyenek a viszonyok, számíthatunk-e dugókra, mennyit kell bundes úton (nem autópályán menni ) van-e valakinek tapasztalata erről. Szivesen venném ha megosztaná a tapasztalatait.
Köszönöm !
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE