Igen, 2 visegrádi kör az semmi, annyi idő alatt nem lehet egy sít kiismerni. (Ahogy én se tudtam meg szinte semmit sem a te Atomicodról.)
Egyébként tényleg azért kérdeztem, mert adok mások véleményére, és érdekel, hogy melyik lécek a jók. Nem vagyok Elan-fanatic, csak valahogy nekem ezt "sodorta az élet".
"Orrnehézséget" már ott is mondtad, például ez is olyasmi, amit én megszoktam, fel sem tűnik.
A gyári sík egyébként keményebbek -ezzel együtt jobban tartanak az ívekben-, mint a bolti verziók, éppen ezért csak kevesen tudják rendesen megsíelni. (ezeket piszkosul nem a hobbisízőknek találták ki)
Én nem erőltetném feltétlenül mindenkinek, szerintem sokan feleslegesen síelnek ilyennel, nem nekik való, nem arra használják, amire azt igazán kitalálták. Szinte biztos, hogy egy könnyebb, kicsit "puhább" léccel nagyobb élvezettel tudnának síelni.
(Kérdezz csak rá Olasz Gergőnél, hogy eleinte milyet kűzdött a gyári Head lécével, mire betörte, pedig ő tényleg tud síelni.)
Sokszor úgy tűnik, mintha csak a "gyári sí" lenne A SÍ, a többi mind csak valami játékszer. Ez persze nem így van.