Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mölltal gleccser topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
874 élménybeszámolót írt
874
20 éve tag
2012.10.16. 14:31
Igen elírtam, okt. 26 péntek lesz ünnep Ausztriában. Remélem nyitnak még meg pályákat, talán a hét végére már kiderül. Én azért preferálom Mölltalt pl. Kaprunnal szemben, mert itt csak ülős/kabinos liftek vannak ott meg azért elég sok a csákány. Mondjuk ködös időben nem érdemes menni, Mölltalon különösen rossz tud lenni a látótávolság eddigi tapasztalatunk szerint. Én még várok jövő hét közepéig a hely kiválasztásával, szállást ebben az időszakban lehet találni pár nappal utazás előtt is.
Előzmény: (Zici 141286)
Zici
8 élménybeszámolót írt
8
17 éve tag
2012.10.16. 13:56
Szia RM! Igazad van, és most aztán igazán jó a hóhelyzet! Okt. 24-ig látszik az előrejelzés, csak a felmelegedéstől félek... Elvileg okt. 26-30 között érünk rá, akkor tudunk menni. "November 26", nem október 26-ot akartál írni? Viszont ez rossz hír... nem szeretem a tömeget a pályán. A hüttében inkább. :-)
Előzmény: (RM 141186)
RM
874 élménybeszámolót írt
874
20 éve tag
2012.10.14. 13:00
Szia Zici! Szerintem teljesen mindegy tavaly meg tavalyelőtt mi volt nyitva, most már elég közel van október vége, hogy kiderüljön idén mi lesz nyitva. (Tavaly jó hó volt, és a fekete 10-es és piros 12-es pályákat kivéve minden nyitva volt.) Többen óriási reményeket fűznek a holnapra és holnaputánra várt havazáshoz (bergfex szerint várt hó: Mölltal - 65cm, Kaprun - 55 cm, Tux - 50 cm). Utána ha jól látom okt. 22-ig melegebb idő jön. Ha eddig nem foglaltatok szállást, akkor én megvárnám a szerdát/csütörtököt. Addigra jobban fog látszani, hogy melyik pályák megnyitásához volt elég az új hó. November 26. péntek Ausztriában ünnepnap. November 1. Ausztriában és Dél-Németországban is. Ezeken a hétvégéken szerintem többen lesznek. Mi pl. Okt. 28-30-ig tervezünk egy síelést, de a jelenlegi átlagosabbnál rosszabb hóhelyzet miatt még kivárok vele, hogy hova.
Előzmény: (Zici 141181)
h i r d e t é s
Zici
8 élménybeszámolót írt
8
17 éve tag
2012.10.14. 00:04
Szia,
Arra emlekszel esetleg, hany palya volt nyitva? Ugy latom, jelenleg a felso ket kek palya el, a tobbi zarva... :-( Nem tul nyero...
Koszi, Zici
Előzmény: (kazi79 141008)
kazi79
128 élménybeszámolót írt
128
18 éve tag
2012.10.09. 22:30
Szia!

Mi eddig kétszer jártuk meg október végén, november elején a gleccsert.
Lehet síelni, igen, már jók a pályák. Azonban azzal kell számolni, hogy a különböző országok edző csapatai lefoglalják a pályák bizonyos részeit. Ez valamivel lecsökkenti a pályák számát, de ha fent éjszakáztok a hegyen, akkor reggel még mindenki előtt síelhettek.
Tavaly, mire felért a nagy tömeg, addigra mi már kávéztunk!

Üdv
Kazi
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.