Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mölltal gleccser topikból

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
Zici
8 élménybeszámolót írt
8
17 éve tag
2012.10.16. 15:18
Ez rossz hír. :-( Na mindegy, legalább jó idő legyen, és még több nyitott pálya. Kaprunt pont ezért nem szeretem annyira, és sajnos Hintertuxon is van csákányos. Tavasszal voltam 3 napot Mölltalon, akkor vegyesen volt jó és rossz idő. Amikor ködös volt, az orrunkig sem láttunk...mintha tejfölben síeltünk volna. Nem egyszer egyensúlyproblémáim is voltak. Egy társunk sajnos igen nagyot is esett emiatt... Nehéz ez a várakozás, már nagyon síelnék egy jót.
Előzmény: (RM 141292)
RM
874 élménybeszámolót írt
874
20 éve tag
2012.10.16. 14:31
Igen elírtam, okt. 26 péntek lesz ünnep Ausztriában. Remélem nyitnak még meg pályákat, talán a hét végére már kiderül. Én azért preferálom Mölltalt pl. Kaprunnal szemben, mert itt csak ülős/kabinos liftek vannak ott meg azért elég sok a csákány. Mondjuk ködös időben nem érdemes menni, Mölltalon különösen rossz tud lenni a látótávolság eddigi tapasztalatunk szerint. Én még várok jövő hét közepéig a hely kiválasztásával, szállást ebben az időszakban lehet találni pár nappal utazás előtt is.
Előzmény: (Zici 141286)
Zici
8 élménybeszámolót írt
8
17 éve tag
2012.10.16. 13:56
Szia RM! Igazad van, és most aztán igazán jó a hóhelyzet! Okt. 24-ig látszik az előrejelzés, csak a felmelegedéstől félek... Elvileg okt. 26-30 között érünk rá, akkor tudunk menni. "November 26", nem október 26-ot akartál írni? Viszont ez rossz hír... nem szeretem a tömeget a pályán. A hüttében inkább. :-)
Előzmény: (RM 141186)
h i r d e t é s
RM
874 élménybeszámolót írt
874
20 éve tag
2012.10.14. 13:00
Szia Zici! Szerintem teljesen mindegy tavaly meg tavalyelőtt mi volt nyitva, most már elég közel van október vége, hogy kiderüljön idén mi lesz nyitva. (Tavaly jó hó volt, és a fekete 10-es és piros 12-es pályákat kivéve minden nyitva volt.) Többen óriási reményeket fűznek a holnapra és holnaputánra várt havazáshoz (bergfex szerint várt hó: Mölltal - 65cm, Kaprun - 55 cm, Tux - 50 cm). Utána ha jól látom okt. 22-ig melegebb idő jön. Ha eddig nem foglaltatok szállást, akkor én megvárnám a szerdát/csütörtököt. Addigra jobban fog látszani, hogy melyik pályák megnyitásához volt elég az új hó. November 26. péntek Ausztriában ünnepnap. November 1. Ausztriában és Dél-Németországban is. Ezeken a hétvégéken szerintem többen lesznek. Mi pl. Okt. 28-30-ig tervezünk egy síelést, de a jelenlegi átlagosabbnál rosszabb hóhelyzet miatt még kivárok vele, hogy hova.
Előzmény: (Zici 141181)
Zici
8 élménybeszámolót írt
8
17 éve tag
2012.10.14. 00:04
Szia,
Arra emlekszel esetleg, hany palya volt nyitva? Ugy latom, jelenleg a felso ket kek palya el, a tobbi zarva... :-( Nem tul nyero...
Koszi, Zici
Előzmény: (kazi79 141008)
kazi79
128 élménybeszámolót írt
128
18 éve tag
2012.10.09. 22:30
Szia!

Mi eddig kétszer jártuk meg október végén, november elején a gleccsert.
Lehet síelni, igen, már jók a pályák. Azonban azzal kell számolni, hogy a különböző országok edző csapatai lefoglalják a pályák bizonyos részeit. Ez valamivel lecsökkenti a pályák számát, de ha fent éjszakáztok a hegyen, akkor reggel még mindenki előtt síelhettek.
Tavaly, mire felért a nagy tömeg, addigra mi már kávéztunk!

Üdv
Kazi
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.