Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síléc választás topikból

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
17 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2012.10.26. 17:14
Xero,Xero........nem figyelsz, ez nem bölcsesség, ............ez varázslat.

Bedevere:
Ki vagy te, aki ilyen tájékozott vagy a tudományokban?

Arthur :
Arthur vagyok, a brittek királya.

Bedevere :
Ó felség, bocsáss meg.

Arthur :
Jó lovag, eljössz velem Camelotba csatlakozni a Kerek Asztalhoz?
Előzmény: (Xero 141820)
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
15 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2012.10.26. 17:00
Bölcsességed napról-napra lenyűgöz. >:)
Előzmény: (AAron 141811)
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
17 éve tag
2012.10.26. 15:17
"viszont elegem van picit az "eletlen" lecekbol,"

Figyelj, most jön a varázslat..........
.........meg kell éleztetni..........tárám !

:)
Előzmény: (netnet11 141801)
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
15 éve tag
2012.10.26. 13:59
Sajnos nem ismerem, így arról véleményt sem tudok alkotni. Viszont majd jönnek a prospektus betyárok és megmondják a helyes irányt. :)

szerk: Amennyire az adatokból és video testekből látom ez inkább a közepes kanyarokra vehető rá könnyedén. Ettől függetlenül nem tűnik rossznak, de nem az a kanyargós léc.
Előzmény: (netnet11 141801)
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2012.10.26. 13:27
Koszonom, akkor a bakancs ezzel meg is oldodott:) - sajnos azt egyelore nem cserelnem, viszont elegem van picit az "eletlen" lecekbol, es idenre is tervezek 15-20 nap sielest, szoval lehet megeri bevasarolni egy hasznalt darabot.

mi a velemenyetek a lecrol?
Előzmény: (Xero 141798)
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
15 éve tag
2012.10.26. 12:55
A b-tech csizmák pedig különösen szélesek. Nekem is lötyögött a b90-ben a lábam.
Előzmény: (maci-laci 141794)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2012.10.26. 11:59
"van egy atomic b-tech 80 (vagy 90?) tipusu bakancsom, ami sztem eleg puha, legalabbis nagyobb temponal erzem h elgyengul es mar nem tudom eleg kemenyen tartani a lecet, de nagyon szeretem, mert kenyelmes, es megallas nelkul tudok benne egesz nap zuzni."
Ez szerintem nem a flex miatt van, én azt gyanítom, hogy széles a bakancs és a lábad nagy tempónál elmozog benne. Nekem is volt régebben ilyen problémám és egy keskenyebb bakancs megoldotta a problémát. A 80-90 flex azért nem nevezhető nagyon puhának különösen a Te súlyodhoz.
Előzmény: (netnet11 141788)
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2012.10.26. 10:06
Kedves Sporttarsak,

silec keresoben, kiszemelt darab: Fischer Progressor I0 + C-Line (54e 1 evet hasznalt, gondolom kolcsonzos)

kb 75kg, 160cm lec mar majdnem allig er.

3 eve sielek, kb 40 munkanap van a labamban.
situdas mindig nehez kerdes, de barhol lejovok, sztem kontrol alatt is van a lec, a kozepes piros palyakon mar szep nagy iveket is tudok elen huzni, kemenyre fagyott palya sem szokta kedvemet szegni.
igyekszem oktatohoz is jarni, ha van lehetoseg, nyilvan van meg mit csiszolni.
szeretek sokat sieleni, napi 80 km-eket is regisztralt mar atlagban a sirendszer.

van egy atomic b-tech 80 (vagy 90?) tipusu bakancsom, ami sztem eleg puha, legalabbis nagyobb temponal erzem h elgyengul es mar nem tudom eleg kemenyen tartani a lecet, de nagyon szeretem, mert kenyelmes, es megallas nelkul tudok benne egesz nap zuzni.
palyan szeretek elsosorban menni, a szuzhavazas meg nem megy rendesen - de majd par ev mulva...

eddig kolcsonzos leceket hasznaltam, mert egy uj lec ara egyszeruen sztem nem jon ki evi 10 nap sieles mellett sem (meg igyekeztem probalgatni mindenfele lecet is).

Ami nagyon bejott:
fischer progressor 7+ volt a kedvencem. pont ugy ment ahogy en akartam, fordult roviden is meg nagy iven is, meg kelloen konnyu is volt ahhoz,h ne legyen nagyon faraszto.
annyi baja volt h nyilvan magyar kolcsonzos cucc, picit le volt mar hasznalva, es ele sem volt mar az igazi.

A montagna.hu -n lattam most egy
http://montagna.hu/index.php?action=menu&id=70

Fischer Progressor I0 + C-Line
54 ezerert, nyilvan meg kellene nezni milyen allapotban van (kezdokent nem lesz konnyu felmerni).

velemenyek:
- a lecrol?
- a boltrol (nezegettem korabbi hozzaszolasokat, ugy tunik h a boltosoktol nem nagyon fogok segitseget kapni, de nekem kb ez a max. amit megerhet egy lec (sot, picit talan tobb is:), es a lec maga legalabbis egy 3 evvel korabbi valtozata nagyon bejott.

koszonom!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.