Egyszer voltam ezen a helyen akkor főszezon volt. Gondoltam adok még egy esélyt ennek a terepnek és meglátogatom mikor ideálisak a körűlmények: előszezon van, szép az idő, kevés a tömeg. Sajnos nekem másodszor sem jött be ez a hely. Igaz, hogy azóta a négyszemélyes régi liftet lecserélték egy nyolcszemélyesre, ezenekívül a gyerekeknek építettek egy kb. 200m-es fedett szőnyegliftet de valahogy a pályák nekem nem tetszettek. Kicsi a terep ezt tudtam, de szinte a pályák 3/4 1400 és 1750m között fekszik. Nincs igazi hosszú pálya. Mikor az öt éves lányommal a fenti részeket bejártuk (3 ülős lift) akkor megkérdezte hol van a többi pálya? Ez a terepen kb. ugyanyannyi sípálya van mint Fieberbrunban de az utóbbi sokkal jobb szerintem. Van két hosszabb pályája (a kabinos liftek mellett) de azoknak a vonalvezetése nem tesztett. Szeretek erdőben síelni a házak között is, de nekem ez túl lapos volt.
Tudom nagyon jó hely(pl. túrasíelésre vagy nyáron bicajozásra mert ide többször feltekertem) de nekem ez a hely síelés szempontjából nem jött be. Aznap délután át is mentünk Hochkönigre ami csak 25km-re van és valahogy ott jobban éreztem magamat. Teszek fel néhány képet. Tudom ilyent nem szabad mondani de ide én többet soha nem megyek síelni.