"much more fun", emlékszem, hogy a snowboarddal kapcsolatban is hasonló ellenvetések fogalmazódtak meg, mára teljesen elterjedt, a komolyabb síelők pedig boardoznak a síelés mellett.
A kölcsönzős rábeszélt egy Rossignol rocker lécre, mivel eladta mind a jól bevált Atomicokat az én méretemben, és nem bántam meg, hogy kipróbáltam.
Alsó-közepes tudással könnyű kezelni, nem is kell odafigyelni rá, olyasmi, mint egy autómata váltós autó.
Barátnőmnek is feltűnt, aki nem hisz a technológiánan, hogy biztosan megyek, kevésbbé fáradok. Kérdezgette, hogy pl. ívre fordulásnál mikor és hogyan terhelek, de én ezt nem tudtam megmondani, mert nem is veszem észre. Persze nem hitte el, szerinte ez hülyeség, hogy a technológia meg a geometria pótolná az alapokat, hiába mutattam, hogy rá van írva: auto turn:-)
2-3 nap könnyed sízés és kirándulgatás után igényem támadt volna, hogy megpróbáljam jobban kontrollálni a lécet, érezni az íveket, technikában is fejlődni,de erre ez a léc nem alkalmas. Viszont van néhány gyakorlat, mint például az egy lábon fordulás, ami ezzel a léccel sokkal könnyebb.
Nagy élmény volt, de legközelebb ismét egy hagyományos lécet választanék.