Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
gazvan
4 élménybeszámolót írt
4
11 éve tag
2013.02.07. 20:27
Kedves Síparkosok!
A magyar nyelv azért szép, mert ilyen csodálatosan is mellé lehet beszélnetek.
Szóval nem kell rögtön támadásba lendülni, ledurungolni és kioktatni azokat a Kedves Sielőket, akik a maguk szórakoztatására benneteket választanak. Nem Donovaliba, Nem Zdiarba, Mariacellre, utaztak Budapestről, hanem hozzátok. (Távolságba némi eltéréssel majd hasonlókról van szó)
Ezért utaznak, fizetnek mindenütt és a végén bátorkodnak megjegyezni mit tapasztaltak.
Azt gondolom elhiszitek, hogy láttunk már sípályát, olyat is ami rossz, meg olyat is a művelt és szar valamint szépen megdolgozottat. A tietek 3-as pályája szerdán 1/2 10-kor konkrétan rossz volt.
Szóval még egyszer, lassan tagoltan : szuper volt minden, végig a pirosakon mentem, s ha megnézitek a feketén a nyomot esés nélkül hagytunk ott csikokat, szóval csak megjegyeztük mi volt a helyzet.
Soha többet me sem szólalunk, mert azt megelőzően amikor a hétvégi áramszünetetek előtti szerdán 1/2 12 órakor leálltatok magam gyalog kutyagoltam fel, s a pénztárban lévő hölgy szó szerint kikérte magának, hogy bátorkodtunk megkérdezni az okot. Hasonló módon oktatott mint most ti. Nem hoztam volna szóba, de most adekvát.
Szóval szeretünk benneteket és ne velünk harcoljatok.
G.Béla
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
2013.02.07. 13:54
Az alábbi videón látható, hogy 2013. február 5-én 16:30-kor elindulnak a ratrakaink, hogy feb. 6-ra előkészítsék, lekezeljék a pályákat. A time lapse felvételen az is látszik, ahogy a két gép bejárja a pályákat, köztük a 3-as pályát is. Két ratrakkal, 4 órán keresztül ápoltuk a pályákat.

A webkamera képen továbbá az is látszik, hogy reggel 8-ig, 2-3 cm friss hó hullott rövid időn belül, majd nyitásra további pár centi friss hó borította be a tájat, ilyenkor a reggeli ratrakolás még rontaná a helyzetet.

Tehát a pályák, köztük a 3-as pálya is szuperül le lett ratrakolva, arról a Sípark pedig nem tehet, hogy reggel elkezdett esni a hó, amit a sízők a meredekebb 3-ason gyorsan kibuckásítottak! A sízés kültéri sport, az időjárás folyamatosan befolyásolja a hóminőséget, főleg olyan időjárási körülményekben, mint amilyenek az elmúlt napokban a Mátrában voltak/vannak.

Rengeteg energiát és munkát fektet bele a Sípark egész csapata abba, hogy minden nap a legtöbbet kihozva a pályából és helyi adottságokból a vendégek jól érezzék magukat! Igyekszünk a lehető legkorrektebb módon tájékoztatni mindenkit, elfogadni az építőjellegű kritikát, DE a hamis állítások ellen határozottan fellépünk és kiállunk az igazunk mellett!

Megértéseteket köszönjük!

Szép havas telet!

Pályakezelés 2013. feb. 5-én este:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.