Mátraszentistván Sípark síterep leírás

Szállásakció: 4 Évszak Hegyihotel - Hétköznapi hegyi wellness a Mátrában - 2 éj
Érvényes: 2023. június 15-ig. Részletek: Lehetséges érkezési napok: vasárnap, hétfő, kedd, szerda (kiemelt időszakokban nem érvényes, de kérésre – ráfizetéssel - megoldható).

HEGYI WELLNESS A MÁTRÁBAN
3 NAP/2 ÉJ ellátással/12 PROGRAMMAL
Eredeti ár: 237.348 Ft/2 fő
Kedvezményes ár 91.998 Ft/2 fő/2 éj!

A csomag tartalma:
– Szállást reggelivel 2 fő részére, 3 napra (2 éj) a 4 Évszak Hegyihotelben*** szarvasokra néző szobákkal
– 2 db ebéd és 2 db vacsorautalványt a 4 Évszak – Palóc Bistorantban (8.000 Ft értékben)
– Welcome pezsgőt
– Finn-, és infraszauna (1 alkalommal). Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Kültéri panoráma erdei jakuzzi használatot VIP szaunalepedőkkel (1 alkalommal) Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Sportszoba és fitneszterem használatot. Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Bogyó terepsegway túrát, túravezetővel, oktatással (30 perc), vagy PániqPadlást (high-tech szabaduló szoba /1,5 óra/), melyekre előre kérjük bejelentkezésüket e-mailben: info@4evszak.hu. Kérjük a túra indítása előtt 15 perccel érkezzenek meg a bázisra.
– Kerékpárok, szánkók biztosítását igény szerint, korlátlanul. Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Hótalptúrát, oktatással, felszerelés biztosításával (télen). Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Nordic walking túrát, oktatással, felszerelés biztosításával (tavasztól, őszig). Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Romantikus éjszakai fejlámpás kincskereső túrát a Kékestetőre (túravezető nélkül). Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Frizbigolf pálya használatot, oktatással. 09.00-17.00 között bármikor igénybe vehető, bármikor indítható program Mátrafüreden.
– Patenque pálya használatot. Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Hill-dog rollerek használatát. Nem vezetett túra! Időpont egyeztetés érkezéskor a recepción.
– Kódjátszma a betyárok nyomában (interaktív nyomozós GPS-es játék Mátrafüreden). (09.00-17.00 között bármikor igénybe vehető, bármikor indítható program Mátrafüreden)
– Munzee kincskereső túrát. 09.00-17.00 között bármikor igénybe vehető, bármikor indítható program Mátrafüreden vagy akár a szállodában, Mátraházán.
– 2 db. 5000 Ft-os High-Tech Sportok Bázisa ajándékutalványt. (Érkezéskor kapják a recepción)
– Kirándulánsokhoz ajándék MÁTRA túra térképet, MÁTRAFÜRED kisokost (Érkezéskor kapják a recepción).
– 3 féle “Út az egészséghez” KARDIO túrát Kékestetőn, akár vezetővel, orvosi mérésekkel
– Belépőket (túravezető nélkül) a Palóc Baba Múzeumba, vagy a markazi tojáspatkoló műhelybe, vagy a Kékesi tv toronyba.

További grátisz szolgáltatások:
– Parkolás (elektromosautó töltési lehetőség)
– Minden szobában LCD TV (130 féle csatornával)
– Wifi a szálloda teljes területén
– Bababarát szolgáltatások: (babasarok, ellátáshoz szükséges eszközök, etetőszék, babaágy,
baba ágyneműk, pelenkázók, fürdetők)
– Grillező, bográcsoló, szallonasütő bungaló
– Kerékpártáróló
– X-box szoba
– Csocsóasztal
– Sí és szánkótároló
– Ping-pong asztal
– Tollaslabda, foci
– Minden erdőre néző szobában állványos szarvasnéző távcső
– Olvasófészkek, pihenő kanapék az erdős udvaron
– 30 féle társasjáték

Részletek: Lehetséges érkezési napok: vasárnap, hétfő, kedd, szerda (kiemelt időszakokban nem érvényes, de kérésre – ráfizetéssel - megoldható).
2 év alatt ingyenes. 2-8 év között 50% kedvezmény! Az IFA, a helyszínen fizetendő.
A programváltozások és a szobabeosztások jogát fenntartjuk.
Érvényes: 2023. június 15-ig.
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
következőutolsó
laponként:
összesen 4642
, rendezés:
Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  bartokiFérfiHaladó síelő
Dátum: 2023.02.05. 12:06
(Üzenetazonosító: 217761)
bartoki Hozzászólások: 45
Regisztrált: 2010.01.31.
15 síterepet értékelt

Én örülnék, ha a négyüléses felvonó aljánál lévő webkamera kicsit balrább lenne állítva.

Akkor látszana hogy mikor milyen hosszú a sor - nekem ez egy fontos infó lenne.

https://www.idokep.hu/webkamera/mat...raszentistvan_sipark_siiskola
Feladó:  Vendel
Dátum: 2023.01.30. 22:23
(Üzenetazonosító: 217667)
Vendel Hozzászólások: 79
Regisztrált: 2019.11.09.

Azt hiszem hellyel-közzel a pálya lehetőségeit, napra készen sikerül kommentelni, fogyasztói szemmel ami egy pozitív dolog! Nincs itt semmi titok! Minél jobban körül van írva, annál jobban megtalálja a számára megfelelő vendégeit a szolgáltató! Továbbá építő kritikaként kommentelhetnétek ,(hitelesen) a hüttében kapható ételek/ italok minőségéről, mennyiségéről, ár - érték arányáról, felszolgálás módjáról, Remek lenne, ha ők is megtalálhassák a közös nevezőt a vendégeikkel! Minden lehetőségük megvan ahhoz, hogy olyan ételt tegyenek a tányérra, hogy pozitív emlékünk legyen az étel, ital elfogyasztása előtt-közben és es után! Remelem mikor legközelebb ott járok, olyan tapasztalatokkal távozhatok, hogy ismerőseimnek , barátaimnak azt tudjam mondani : Van ott egy hütte , finom a kávé, remek az étel, és még síelni is tudtok! Menjetek bátran!
Feladó:  Ádám IstvánFérfiHaladó síelő
Dátum: 2023.01.30. 20:49
(Üzenetazonosító: 217665)
Ádám István Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2019.02.19.

Igen, ma meg (hétfőn) egyszerűen szuper volt!
Semmi várakozás, tök jó pálya (kár, hogy csak egy!) ....
Reméljük még sokáig ilyen jó viszonyok lesznek!
Előzmény: (Vendel 217662)
h i r d e t é s
Feladó:  Vendel
Dátum: 2023.01.30. 20:06
(Üzenetazonosító: 217662)
Vendel Hozzászólások: 79
Regisztrált: 2019.11.09.

Akkor úgy látom a mondandómnak volt igazságalapja! Közel van ? Igen ! És jól szórakozott, kikapcsolódott? Igen! Az árakkal kompromisszumot tudunk kötni ? Igen! A komfortzónánkból való kilépést ( arcunkba fújt a hóágyú) tudtuk tolerálni ? Igen! Feltöltődve jöttünk haza? Igen! Elrontotta a szórakozásunkat bármi? Nem! Akkor volt egy szép napunk? Igen!
Köszönjük az apparátusnak az áldozatos munkáját, és a fentieknek az áldott időjárást! Remélem még sok évik így lessz! Aztán jöhet mégtöbb hideg és a hó!!
Előzmény: (GGregory 217656)
Feladó:  GGregoryFérfiKezdő síelő
Dátum: 2023.01.30. 16:53
(Üzenetazonosító: 217656)
GGregory Hozzászólások: 67
Regisztrált: 2017.12.04.
7 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Mi voltunk vasárnap 1/2 napot délelőtt, 9:20-ra értünk a parkolóba sor nem volt a pénztárnál, de közeli parkoló már kezdett megtelni. 10:30-ig ketten mentünk a négyülésesen, mert olyan kevesen voltak. A tanuló pályán gyorsabban nőtt a sor, de egy idő után beindították a második tányérost is, így az is haladt (8-12 percet kellett sorba állni). Egyszer álltunk meg teát inni (otthonról hoztam, így hütte árakat nem tudok írni).
Hóágyúzás folyamatos volt, de ez engem személy szerint nem zavart (persze, ha a csákányos ott állt meg ahol pont ránk jött a friss vízpermet, akkor azért ez nem volt kellemes). A 4. pálya aljában is ment a hóágyúzás amitől itt folyamatosan friss havon lehetett csúszni. Valóban sok a kezdő, de közveszélyes csak egy-kettő akadt (pl.: egy idősebb úr úgy fordult/lassított, hogy a botját 45°-os szögben felfelé tartva szúrt egyet hátra és ezt tudta mindkét irányba, egy másik úgy előzött, hogy átment a fiam lécének az elején, a csákányosnál hegyét hátra, felfelé tartani szinte alap…). Vigyázni kellett, így a nap elején még gyorsabb voltam a gyereknél, aztán ő is bátrabban kerülgette a fetrengő embereket.
Síelgetni jó volt végre itthon is, ha a 3 és az 1-es pálya menne akkor talán egész napos jegyet veszünk, de persze akkor a 4-est hanyagoljuk, hogy ne zavarjunk.
Árak szinte Ausztria, ott vannak ahol a minden más is a csirkefarháton kívül.
Dél körülre már 10 perc volt egy kör a 4-es pályán, ami nem is csoda mert ekkora már az út másik felén is rengeteg autó állt…

Legyen szemüveget!
Előzmény: (Vendel 217645)
Feladó:  Vendel
Dátum: 2023.01.29. 22:45
(Üzenetazonosító: 217644)
Vendel Hozzászólások: 79
Regisztrált: 2019.11.09.

Feleslegesen vitatkoztok! Részben mindkettőtöknek igaza van! Bizonyára az alma és a körte esete amit össze akarunk hasonlítani! Magyarország nem Ausztria! Nem is volt, nem is lessz! Két egyforma domboldal sincs még országon belül sem! Mindegyiknek megvan az előnye-s a hátránya! Mindenki a más munkáját jobban tudná csinálni! Ez jellemző ránk magyarokra, ilyen nemzet vagyunk, szeretünk sírni! Sírva vigadunk! Sokszor nem tudom, hogy dicsekedni vagy panaszkodni akartok, mikor azt mondjátok, hogy a szemetekbe ment a hó , mi lesz a bérletesekkel stb stb! Ha már idén feljutottál-s bérleted is van, akkor te már síeltél is, fogsz is idén! Gondolj arra is aki el sem jutott, lehet el sem fog, vagy ami a legrosszabb sosem volt és sosem fog! Mindenki a maga szintjén nyomorog! Az alsó balos tényleg szxar, de csak ha sokan vannak!Itthon egyik pálya sem komoly, viszont ha kikapcsolódni akarsz, arra tökéletes! Haladó szinten fejlődni már nem lehet 9-10 különböző kanyar, s különböző lejtő, 4-5 féle hóminőség a domb aljáig! Ebből azért nehéz gazdálkodni! Úgy gondolom, a maximumot kihozzák a fenntartók ha az idő is úgy akarja! Az árak szintén egy összetett dolog ! Ahhoz hogy megérje ennyit kell kérni, úgy láttam sokan voltak! Ha te nem mész megy más! Kereslet kínálat, ilyen a piac! A hüttében viszont még finomat s eleget nem ettem! Tavaly a káposztalevestől a hideg rázott, inkább zsíros káposztalé volt ! ( van jó receptem ) a gőzgombóc katasztrófa ( nagymamám versenyt nyert a sajátjával ) a rántotthús szintén menzai, ( nem bonyolult ,kis klopfolás, csipetnyi só ,bors , picit pihentetni , liszt, friss tojás, prézli amit ő csinál sütőben rápirított szárított kenyérből, friss forró olaj, s máris világbajnok!!! ) A juhtúrós sztrapacska olyan büdös és ízléstelen volt, ott is hagytam, pedig a kedvencem! Így kellene kinézni!
Szent Anna Berkenye( szintén Magyarország és nem nyugati régió Nógrádmegye)
Előzmény: (HJH 217636)
77AE1E3A-8D7B-46C4-8D32-74DB03332FA2.jpeg4AC4C123-C102-4997-AD04-E7F8F01DAD72.jpeg4A7FF005-EEE1-498F-982C-CD649DE25C78.pngF08A4F53-6DBD-4B04-B84B-2CEF0EDE7B40.png
Feladó:  HJHFérfi
Dátum: 2023.01.29. 19:37
(Üzenetazonosító: 217636)
HJH Hozzászólások: 13
Regisztrált: 2022.11.02.

1. Miben befolyásol a hőmérséklet: ha reggel fagy, megyek; ha nem fagy nem megyek. Az Időkép és az OMSZ nem ad korrekt adatokat.
2. Légy szíves mondjál már még egy komoly pályát amelyik 9.30-kor nyit. Általános 8 óra és 8.30. 9-es nyitást egyet tudok. 9.30-ast egyet sem. Ott is emberek dolgoznak- Lehet, hogy többen vannak. (Ja tudok egyet: Flattachban amit H,Sz,P 13-kor kapcsolnak be. 200 m hosszú, az egyik kert végében.)
3. A négyüléses nem állt meg. El sem indították.
4. Az ülőke le fel hajtogatását nem magyarázom, nincs mit. Meglátod ha átázik a rajta álló hóban v. esőben a nadrágod - ha sízel hóesésben és esőben egyáltalán. Ez is létszám kérdése. Ha nincs rá ember, akkor nincs. Máshol van.
5. A pályán hóbuckákat építeni nyitvatartási időben? Úgy látszik van aki ezt szereti. Sokan nem.
6. Ma milyen volt a balkanyar?
+ A jegyár nem arányos a szolgáltatással. Erősen nem.
Előzmény: (Krampusz 217572)
Feladó:  TZoliFérfiKezdő síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2023.01.28. 15:01
(Üzenetazonosító: 217605)
TZoli Hozzászólások: 1093
Regisztrált: 2004.01.22.
37 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Nincs. A pályaterületen tilos és veszélyes.
Ha megnézed a Kékestetői vebkamerát (itt átmész arra fórumra és az infonál pl) ott láthatod, hogy jó sokan szánkóznak a "volt" Kékestetői Déli sípályán. A környéken most nem is tudok annál alkalmasabb helyet. Mátrafüreden leparkolsz vagy Volán, aztán irány a Veronika rét.
Előzmény: (sanyi26 217602)
Feladó:  sanyi26FérfiHaladó síelő
Dátum: 2023.01.28. 13:26
(Üzenetazonosító: 217602)
sanyi26 Hozzászólások: 3
Regisztrált: 2016.01.14.

Sziasztok!

Szánkózásra van lehetőség Mátraszentistvánon?

Köszönöm
Feladó:  Vendel
Dátum: 2023.01.28. 08:25
(Üzenetazonosító: 217592)
Vendel Hozzászólások: 79
Regisztrált: 2019.11.09.

Asssztaaaa! Ééés megcsinálták! Minden elismerésem! Csodaszép!!! Sok vendéget kívánok! Jó pihenést az éjszakásoknak!
Feladó:  HJHFérfi
Dátum: 2023.01.28. 08:01
(Üzenetazonosító: 217591)
HJH Hozzászólások: 13
Regisztrált: 2022.11.02.

Pali bácsi jössz hétfőn?
Feladó:  Vendel
Dátum: 2023.01.27. 21:52
(Üzenetazonosító: 217583)
Vendel Hozzászólások: 79
Regisztrált: 2019.11.09.

Az sem lenne rossz, ha nyitnának egy gyorsétkezdét, vagy kettőt! Sorbanállásnál leadnád a rendelést. Míg a lifthez érsz, meg is kapod! Felfele megeszed! Nem vesztegetnénk az időt a hüttében! Természetesen nem gondolom komolyan! Azért ügyesen összemaszirozták, gratulálok! Március végéig így legyen, azt kívánom!
Feladó:  KrampuszFérfiHaladó síelő
Dátum: 2023.01.27. 17:29
(Üzenetazonosító: 217572)
Krampusz Hozzászólások: 364
Regisztrált: 2007.12.06.
20 síterepet értékelt

Valami döntésben befolyásol a hőmérséklet? Felveszel még egy aláöltözőt? Nem értem a felvetést.
A 8,30-as kezdésnek csak hétvégén van értelme. A szállásokon ekkor még javában reggeliznek. A pályán dolgozók is emberek, nekik nem 8,30-kor kezdődik a munka. Nekik is jár a pihenő, vagy nem?
2021 karácsonyán nem azért állt meg az ülőlift, hogy veled és a többi vendéggel kiszúrjanak.
"Ne akkor fújják a havat a pályára mikor nyitva vannak." Ha nem gyártják a havat és kevés van akkor meg az a baj hogy "Miért nem mennek a hóágyúk? Hideg van. " Ez tipikusan a a van rajta sapka, nincs rajta sapka esete :)
"Havazáskor és esőben hajtogatni illene az üléseket - fent föl lent le." Fent (a kiszállóban?) hajtsák föl a háttámlát és lent (a beszállóban) le. Ennek sok értelme van, mert addig amíg völgymenetben van a szék elázik az ülőlap. A beszállóban lehajtják a háttámlát akkor hogy utazunk fel a hegyre? Na ezt a fogalmazást erősen gondold át. :)
Az utolsó balkanyarban minden reggel tükörsima a pálya.....
Előzmény: (HJH 217553)
Feladó:  Fejes PéterFérfiProfi síelő
Dátum: 2023.01.27. 16:16
(Üzenetazonosító: 217571)
Fejes Péter Hozzászólások: 17
Regisztrált: 2010.12.30.
18 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Gratula Neked! Holnap nyit a kiscsákányos is . Te meg azzal vagy elfoglalva , hogy a szemedbe esik a hó? Akkor a hegyre ,csak akkor menj fel ,ha Neked megfelelő minden!
Előzmény: (GGregory 217560)
Feladó:  GGregoryFérfiKezdő síelő
Dátum: 2023.01.27. 11:27
(Üzenetazonosító: 217560)
GGregory Hozzászólások: 67
Regisztrált: 2017.12.04.
7 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

A minden kívánsággal egyet tudok érteni, kivéve a "Ne akkor fújják a havat a pályára mikor nyitva vannak."
Szerintem akkor fújják amikor a körülmények adottak és ez nem túl gyakori még a Mátrában sem, idén örülni kell annak is, ha kinyitnak... :-)
Jó csúszást!
Előzmény: (HJH 217553)
Feladó:  HJHFérfi
Dátum: 2023.01.27. 07:40
(Üzenetazonosító: 217553)
HJH Hozzászólások: 13
Regisztrált: 2022.11.02.

- A hőmérsékletet visszatehetnék a kamerák képeire.
- A 8.30-as nyitást is jó lenne állandósítani.
- Ha nagy a tömeg a hosszú csákányost elvárható lenne beindítani - egyidejűleg a négyülésest nem leállítani mint 2021 karácsonyán.
- Ne akkor fújják a havat a pályára mikor nyitva vannak.
- Havazáskor és esőben hajtogatni illene az üléseket - fent föl lent le.
- A legalsó szűk (bal)kanyart erősen ajánlott lenne kiszélesíteni v. legalább a havat minden nap síkba hozni rajta.
Feladó:  Vendel
Dátum: 2023.01.26. 18:25
(Üzenetazonosító: 217541)
Vendel Hozzászólások: 79
Regisztrált: 2019.11.09.

Sz tem nincs más szándékuk nekik sem! Gondolom nem a szomszéd szőlőit locsolják! Elég szépen terítik a nagy pályát is! Reméljük van vizük elég az éjszakai hűvöshöz, és a tömörítés is jól sikerül!
Feladó:  Biró JenőFérfiHaladó síelő
Dátum: 2023.01.26. 16:29
(Üzenetazonosító: 217537)
Biró Jenő Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2013.12.20.
BEMUTATKOZÁS

Holnap meg lehetne nyitni a csákányos felvonót. Aki egyetért írjon egy "igen"-t, talán sikerül meggyőzni a managementet...
Feladó:  Biró JenőFérfiHaladó síelő
Dátum: 2023.01.26. 16:25
(Üzenetazonosító: 217536)
Biró Jenő Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2013.12.20.
BEMUTATKOZÁS

Holnap meg lehetne nyitni a csákányos felvonót. Aki egyetért írjon egy "igen"-t, ta
Feladó:  Bubek67
Dátum: 2023.01.25. 09:01
(Üzenetazonosító: 217492)
Bubek67 Hozzászólások: 55
Regisztrált: 2008.11.10.
9 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Eplényben évekig megvettük a szezonbérletet, tudatában annak, hogy ha nem lesz hó, akkor bebukjuk. Kockáztattunk mert anyagilag megérte, sokat jártunk. Eszembe sem jutott volna reklamálni. Most nem vesszük meg 200ezerért.
Előzmény: (Vendel 217482)
következőutolsó
laponként:
összesen 4642
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.