Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sátoraljaújhely topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Jager10
16 élménybeszámolót írt
16
12 éve tag
2013.12.29. 22:40
Én is így vettem észre, zavaros, hiányos az információközlés.
Előzmény: (magnum56 165340)
magnum56
324 élménybeszámolót írt
324
16 éve tag
2013.12.29. 10:57
A tájékoztatás szerintem nagyon zavaros:

1. a térképen 2 db pálya szerepel. 1-es és 2-es néven. Nincs tanulópálya jelölés. Ezek után ha azt olvasom, hogy már 2 db üzemel, akkor joggal gondolom, hogy ez az 1-es és a 2-es pályára vonatkozik. De ne így van.

2. Ha a síterepen üzemel egy libegő, akkor a laikus síelő azt gondolja, hogy ezt a síelők használhatják is. De nem így van (amit persze nem említ a weblap).

3. Mint azt telefonon megtudtam, a libegő csak a pálya megközelítésére szolgál, ha az alsó parkolóban állsz le kocsival. Vagyis a 4100 Ft-os egész napos síbérlet egyszeri le-fel menetre jogosít a libegő alsó és középső állomása között(a weblap szerint ez ajándék). De arra már nincs lehetőség, hogy ha pl. lenn felejted a szemüvegedet az alsó parkolóban, akkor libegővel lemenjél érte, csak ha kifizeted az 1000 Ft-os díjat.

4. Előnyösebbnek látszik, ha a felső parkolóban tesszük le az autót, ami ingyenes. Persze, ha van hely. Azt nem sikerült a weblapról megtudni, hogy milyen útvonalon lehet feljutni a felső parkolóba (mert nem a libegő felől), és az sem derül ki, hogy honnan tudhatjuk, hogy van-e még hely a felső parkolóban. Ha felmegyünk és nincs hely, akkor jöhetünk vissza a libegő alsó állomásához.

5. A libegővel feljutni nem egy egyszerű feladat. Kézben kell vinni a sílécet, a botot és esetleg a hátizsákot. Képzeljük el ezt gyerekekkel. És vigyázni kell, hogy semmi ne maradjon lenn. (persze a weblapról ez sem derül ki)

6. Jelenleg 1 pályát lehet használni (és a tanulópályát, ami a térképen nincs jelölve). Ha jól értem, akkor ehhez 1 felvonó tartozik, és egy rövid tolókaros valami. Ez kerül jelenleg 2500 Ft-ba (azt nem tudták megmondani, hogy meddig), és a kedvezményes időszak után 4100 Ft-ba.

7. A weblapon az szerepel, hogy 1 lecsúszás 1700 Ft. Ezt nem tudom, hogyan kell érteni. Ugyanis fizetni mindenütt a felvonók használatáért (vagyis a felvonásért) kell, nem pedig a lecsúszásért. Ez után az szerepel, hogy 10 lecsúszás 2200 Ft. Szóval 1 lecsúszás 1700, a többi 9 lecsúszás összesen 500 Ft. Jól értelmezem?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.