Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sátoraljaújhely síterep leírás szállás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
következőutolsó
laponként:
összesen 899
, rendezés:
Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  SíhuhuFérfiProfi síelő
Dátum: 2022.04.27. 13:52
(Üzenetazonosító: 216031)
Síhuhu Hozzászólások: 10
Regisztrált: 2022.04.08.

Mikor lesz kész a libegő?
Szívélyes üdvözlettel Síhuhu
Feladó:  WéberFFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.21. 08:40
(Üzenetazonosító: 214630)
WéberF Hozzászólások: 1916
Regisztrált: 2006.10.13.
49 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Köszi, így már érthető. WFeri
Előzmény: (sneeuw 214624)
Feladó:  sneeuwFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.21. 00:30
(Üzenetazonosító: 214624)
sneeuw Hozzászólások: 52
Regisztrált: 2016.03.02.
2 síterepet értékelt

Elírták. Nem "fel szeretne jutni a sípályához az Alsó ÁllomásRA", hanem "fel szeretne jutni a sípályához az Alsó ÁllomásRÓL". Az Alsó Állomásig autóval el tudsz jutni, ott vannak pénztárak, megveszed a jegyet, annak bemutatásával a busz felvisz a Középső Állomásra (sípálya).
Előzmény: (WéberF 214608)
h i r d e t é s
Feladó:  WéberFFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.20. 12:53
(Üzenetazonosító: 214608)
WéberF Hozzászólások: 1916
Regisztrált: 2006.10.13.
49 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

"Mind a két opció esetében ÉRVÉNYES SÍJEGGYEL rendelkezőket tudunk csak szállítani! Aki nem vásárol síjegyet vagy bérletet és fel szeretne jutni a sípályához az Alsó Állomásra Torzsás u. 25), annak meg kell váltania a bob jegyet!"
Tehát érvényes síjeggyel lehet feljutni a pályára. De azt hol vehetem meg?
A városban lesz szállásom a 02.12-13-án rendezendő Magyar Kupa alpesi síverseny idejére. Javaslat? Kíséreljem meg az autóval feljutást (eddig mindig sikerült a Boda Pál Kupákra - kétszer megnyertem a Senior kategóriát, majd a nemzetközivé váláskor a szlovák versenyzők után harmadik lettem).
Szóval: feljuthatok a parkolóba? WFeri
Feladó:  Zemplén Kalandpark
Dátum: 2022.01.20. 10:55
(Üzenetazonosító: 214602)
Zemplén Kalandpark Hozzászólások: 82
Regisztrált: 2011.07.18.

Kedves sítársak!

Már adjuk is az aktuális infókat!

NYITVATARTÁS:
MEGHOSSZABBÍTOTT nyitvatartás, hétfőtől vasárnapig 09:00 - 18:00 óra (pénztár nyitás: 08:30-tól)

MELYIK PÁLYA VAN NYITVA?
1-es pálya, valamint az alsó átkötő pálya. Hamarosan nyit a 2-es felvonó és a felső átkötő pályánk.

Működik:
1-3-as felvonók, és mindkét varázsszőnyeg

PARKOLÁS:
Alsó Állomás: ingyenes parkoló (a pályához való feljutást, lásd lentebb)
Középső Állomás - ingyenes, de korlátozott férőhely (max. 30 gépkocsi), CSALÁDOSOK (min. 1 fő 14 év alatti gyermek a kocsiban) számára nyitjuk meg, a szerpentin úti sorompónál átvehető családos parkolási kártyával
.
FELJUTÁS A PÁLYÁHOZ:
A jelenlegi helyzetben a libegő (fejlesztés miatt) nem elérhető, előre is kérjük a türelmeteket és megértéseteket.

Feljutás #1: Lehetőség lesz BOBBAL felmenni a Középső Állomásig (sípálya). Feljutás során, a felszerelés betehető a bobba. Lefelé rendelkezésre áll majd egy szerviz bob, aemely a felszerelést fogja szállítani a kollégánk segítségével.

Feljutás #2: Az alsó állomásról ingyenes BUSZJÁRAT indul igény szerint a Középső Állomásra (sípálya). Jelenleg egy autóbusz tud közlekedni max. 8 fővel.

Mind a két opció esetében ÉRVÉNYES SÍJEGGYEL rendelkezőket tudunk csak szállítani! Aki nem vásárol síjegyet vagy bérletet és fel szeretne jutni a sípályához az Alsó Állomásra Torzsás u. 25), annak meg kell váltania a bob jegyet!


Várunk Benneteket szeretettel!
Feladó:  Konrád LeoFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.12. 10:21
(Üzenetazonosító: 214295)
Konrád Leo Hozzászólások: 124
Regisztrált: 2016.12.19.
BEMUTATKOZÁS

Helló Újhely!

Látszik, hogy szépen alakul a pálya. Mikor nyit és hogyan lehet majd feljutni?
Várjuk a választ!
Feladó:  ttamas1028FérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.01.10. 23:28
(Üzenetazonosító: 214233)
ttamas1028 Hozzászólások: 176
Regisztrált: 2009.12.05.
31 síterepet értékelt

Valaki tud valamit az új lift(ek)ről?
Ez a síéletet hogyan érinti?

Egyébként hétvégén nyitásra készülnek. Hajrá!
Feladó:  Freeride
Dátum: 2021.03.15. 19:38
(Üzenetazonosító: 212065)
Freeride Hozzászólások: 6
Regisztrált: 2007.12.13.

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Szombaton - valószínűleg ebben a szezonban utoljára - Sátoraljaújhelyen síeltünk. Idén ez összesen ötször összejött, amiből egy esti sízés, négy hétvégi volt. Összességében nagyon jók a tapasztalataink, az pedig maga a CSODA, hogy március 15.-i hétvégén még lehetett síelni a Kalandparkban. Meg kell mondanom, hogy az elmúlt évek során Sátoraljaújhelyen nagyon megtanultak sípályát készíteni! Megfelelő mennyiségű és minőségű hó állt rendelkezésre és minden délután, este rendesen el lett terítve, tömörítve a hó, hogy reggelre jól ki tudjon fagyni. Ha az időjárás a szezon elején egy kicsit még kegyesebb lett volna, akkor a 2. pálya is tovább bírja, az 1. pedig kitartana március végéig. Azért így is nagyon jókat lehetett itt síelni, még márciusban is volt olyan, hogy délig még porzott a pálya felső része. A tapasztalataink a következőek voltak: Minden alkalommal, hangsúlyozom MINDEN alkalommal a síterep MINDEN alkalmazottja egytől-egyig nagyon kedves és segítőkész volt, legyen szó pénztárosról, kölcsönzősről, sífelvonó kezelőkről, büfésről egyaránt. Ezúton is köszönet Nekik! A síterep nagyon család- és gyermekbarát, a hangulat kiváló, mindenkinek csak ajánlani tudom! A bérletek változatosak (2 órás, 4 órás, egész napos, hétköznapi, hétvégi) és az árak nem túlzóak. A pályák - ha működik a 2. pálya is - akkor már megfelelően változatosak. A felvonók közül a hosszú, automata tányéros gyors és két pályát is kiszolgál, az 1. pálya melletti tányérosok lassíthatók, gyerekeknek is ideálisak. Az új, extra hosszú mozgójárda (varázsszőnyeg) a tanulók álma, azt hiszem ilyen hosszú nincs is másik az országban, gyors, modern, biztonságos kezdők és haladók számára egyaránt. Köszönet érte! A tavaly nyári átalakítások során jó ötlet volt a már meglévő mozgójárda áthelyezése és az 1. pálya alsó részének a kiszélesítése is, mert egyrészt a tanulók és a síiskolások egy viszonylag szeparált részen tudnak gyakorolni, míg a gyorsjáratúak egy oldalsó sávon tudnak haladni lefelé a 2. pálya aljához. Többen hiányolták, hogy a pályák felső részei nem voltak nyitva idén, de azok meredeksége miatt a biztonságos megnyitásukhoz szükség van jelentős mennyiségű természetes hóra is, ami idén hiánycikk volt errefelé. Két-három szezonnal ezelőtt - 60-70 cm természetes hó mellett - volt szerencsénk a felső részt is használni, nagyon nagy élmény volt! Reméljük a következő szezonban újra lesz részünk ilyen élményben, már csak azért is, mert a nyáron átadott - rendkívüli panorámával bíró - körbüfé is a pályák ezen részén található. Ha a téli szezonban az is működne, az lenne a tökéletes alpesi érzés!
Az infrastruktúrát tekintve a síterepen van megfelelő számú ingyenes parkoló, mindig makulátlanul tiszta mosdó, ahol fűtés, melegvíz, wc papír, szappan, kézszárító, kézfertőtlenítő folyamatosan rendelkezésre áll! Sokan úgy gondolhatják, hogy ez alap, ezt nem is kellene kihangsúlyozni és ez így is van, de tapasztalataink szerint számtalan (magát országos hírűnek tituláló) turisztikai attrakción ezeknek egy része, vagy egésze hiányzott! Van egy minden igényt kielégítő büfé, ahol az egész szezonban teljes étel-itallapról lehet választani ízletes és megfizethető kajákat, melyeket gyorsan készítenek és szolgálnak fel. A vírushelyzet miatt az étterem és a melegedő beülős részei sajnos zárva voltak, de reméljük jövő szezonra ezekre a korlátozásokra már csak mint rossz emlékre gondolunk majd vissza. A sípályán van még egy síkölcsönző, valamint egy szuper síiskola is, ahol nagyon kedves és felkészült oktatók várják a tanulni, fejlődni vágyókat korosztálytól függetlenül a hét minden napján.
Összegezve mind az öt alkalommal nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatások színvonalával és a teljes személyzettel, minden mozdulaton látszik, hogy mindenki azért van, azért tesz, hogy a síterep szebb és jobb legyen, az odalátogatók a lehető legjobban érezzék magukat! Köszönjük! A felvonós fiúk segítségét külön is köszönjük! Ajánljuk ezt a helyet mindenkinek, aki egy családias hazai sípályán szeretne eltölteni néhány napot a lehetőségekhez képest kiváló körülmények között! Hajrá Zemplén Kalandpark! Csak így tovább!
Feladó:  Fetzer RobiFérfiKezdő síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2021.02.21. 10:32
(Üzenetazonosító: 211739)
Fetzer Robi Hozzászólások: 144
Regisztrált: 2011.01.11.
18 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ó, ezt nem is tudtam!

Akkor a hóágyúzhatóság marad az indok. Bízom benne, hogy dolgoznak rajta, mert különben a csörlős ratrak tűnik felesleges beruházásnak.
Előzmény: (skioutlet 211705)
Feladó:  doki1964FérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.02.20. 17:12
(Üzenetazonosító: 211728)
doki1964 Hozzászólások: 10
Regisztrált: 2015.11.16.
33 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Ma voltam a barátaimmal (Dana és Csaba) a terepen és pozitív élménnyel távoztam. Mind két pálya jól elő volt készítve, még délutánra is megfelelőek maradtak a szikrázó napsütéses idő ellenére.

A büfé is nyitva volt, egyszerű kaják, sör, forralt bor, üdítők rendben voltak.

Sok kisgyerekes család volt, síoktatásssal. Mentek a varázsszőnyegek is, plussz pont.

A felvonók viszont nagyon régiek, a hegyre vivő libegő sebessége katasztrófa, a terepen a két Poma tárcsás dolgozott szegény, de gyenge kapacitással. Ha ez változna, biztos
lenne forgalom vírus nélkül is.

Nem voltak kevesen, de a pályán ez nem volt zavaró, a liftekre kellett várni 6-8 percet, de ez is elment.

Én 2 -re értékeltem mert nem volt 2,5 a táblázatban ennek oka a technika. A jegyárak barátiak.

Sztem 1 napra jó program, főleg gyermekekkel akkor ha nem tudsz külföldre menni és nyitva van mindkét pálya.

Olyan mint a magyar narancs, kicsi is, sárga is, meg savanyú is, de a miénk.
Feladó:  skioutletFérfiProfi síelő
Dátum: 2021.02.19. 16:07
(Üzenetazonosító: 211705)
skioutlet Hozzászólások: 799
Regisztrált: 2006.01.21.
94 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Csörlős ratrak van, 2012-ben került átadásra:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
Feladó:  Fetzer RobiFérfiKezdő síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2021.02.19. 15:34
(Üzenetazonosító: 211704)
Fetzer Robi Hozzászólások: 144
Regisztrált: 2011.01.11.
18 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

"- A legfájóbb: van egy felvonó, amivel fel lehetne menni a hegy tetejére és onnan lezúzni, de a felső részt nem kaszálják, nem ratrakolják, hamarabb kiszállva így elvész kb.:100 m a pályából, ráadásul nagyon jó kis fekete rész lenne, nagyon sajnáltam"

Nem ismerem S.újhely pályáját, de nem lennék meglepve, ha ugyanaz lenne ennek a problémának az eredője, mint Visegrádon: a felső rész túl meredek ahhoz hogy a jelenlegi feltételek mellett üzemeltethető legyen. Először is nagyon sok hóágyúzott hó kellene rá, hogy egyáltalán kezelni lehessen (a ratraknak kell minimum 30 cm, amire rámehet anélkül, hogy felkapná az alatta lévő réteget), annyi műhóból a lankásabb pályarészen majd' kétszer akkora területet lehet beteríteni. A másik probléma a meredekséggel, hogy arra már csak csörlős gép tudna felmenni biztonsággal, ilyen szerintem Újhelyen sincs.
Előzmény: (cotugno 211608)
Feladó:  cotugnoFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.02.16. 12:03
(Üzenetazonosító: 211608)
cotugno Hozzászólások: 29
Regisztrált: 2008.01.04.
45 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Február 14-én síeltünk itt 4 órát. Covid nélkül bizonyára sosem jutottunk volna el ide, de nem bántam meg, nagyon jó volt. Nem volt tömeg, üzemeltetői szemponból nyilván ez nem nagy öröm, máshol kasza, itt meg viszonylag szolídan voltunk. Lehet, hogy normál esetben a határ túlodaláról is van jócskán vendég. Érdemben 2 pálya ment, haladóként is élvezetes mindkettő és volt tanuló rész is elkerítve alul. A személyzet udvarias, láthatóan örülnek, hogy vannak látogatók és igyekeznek. A pozitív dolgok mellett azért volt 1-2 nehezen értelmezhető is, amin javítva szerintem többen utaznának akár kicsit messzebb is a 2 közismert itthoni központhoz képest:
- A lenti állomásról egy lassú libegővel lehet felmenni, amire szerintem nem lenne nagy ügy és költség utólag felszereltetni vhogy síléctartókat, kényelmesebb is lenne, illetve 2 ember mehetne egyszerre, nem csak egy
- A logisztika nem túl acélos, a libegőtől a pályákig hosszan, zegzugosan, elkerített részeket kikerülve, mindenféle teraszokon átkelve lehet eljutni, ez főképp a síelés végén nem olyan klassz, bár sportemberek vagyunk, azért ez nem tetszett
- A fenti rángatós tányéros felvonók gyilkolják a derekat, biztos lehetne vhogy rugót cserélni vagy valamit kitalálni mert ez hosszú távon azért nem kafa
- Jó, hogy van 2 varázsszőnyeg, de eddig én sosem láttam olyat, hogy le kell hozzá csatolni. Arra lenne az egész, hogy aki nagyon kezdő vagy pici a gyerek és a felvonó még nem megy neki, mégis tudjon síelni. A le és felcsatolás ilyen helyzetben extra kihívás. Az egyik szőnyegen ezt néhányan nem is tették meg, de a másik úgy van felszerelve, hogy még lépcsőzni is kell hozzá, nekem ez az egész ügy gáz, még ha nem is voltam érintett a használatban
- A legfájóbb: van egy felvonó, amivel fel lehetne menni a hegy tetejére és onnan lezúzni, de a felső részt nem kaszálják, nem ratrakolják, hamarabb kiszállva így elvész kb.:100 m a pályából, ráadásul nagyon jó kis fekete rész lenne, nagyon sajnáltam
- A pályák délutánra kikövesedtek, ki lehetett kerülni, de azért figyelni kellett. Van, ahol szezon előtt önkéntes kőszedőket toboroznak, talán itt is el lehetne valamit érni, bár nem tudom, hogy tényleg megoldható-e, síelőként nagyon nem bánnám
- Fáj az ember szíve, mikor lát egy ilyen jó kis hegyet és nem lehet besíelni csak a felső kis részt. Bizonyára környezetvédelmi és/vagy anyagi okokból van így, ahogy most, de ha lehetne még 1-2 pálya, ami mondjuk lemenne alulra a libegőig vagy akár csak a hegy feléig, iszonyat jó lehetne. De ez nyilván már sokkal nagyobb falat, mint a fenti 1-2 apróság.
Mindezekkel együtt tényleg nagyon jó volt, tetszett és drukkolok az ottaniaknak.
Feladó:  Konrád LeoFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.02.03. 09:06
(Üzenetazonosító: 211330)
Konrád Leo Hozzászólások: 124
Regisztrált: 2016.12.19.
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Tegnapi nap nagyon jó volt itt a Magas- hegyen. És ami számomra nagyon fontos, hogy megvolt a téli környezet is. Az erdő fái között néhány cm hó fehérlik. A hideg (fagypont körül) egész nap megmaradt. Nem olvadt. A síelők pont olyan számban látogatták a pályát, ami a jó hangulathoz kell. Tehát tömeg nem alakult ki, de azért volt élet. Egy pálya működik, az 1- es. A kettesen kevés a hó még, így azt nem használta senki sem. Viszont a II. felvonó működik, így a tó melletti pályán tovább lehet csúszni. Ott vannak gyerekek, tanulók is. Csak óvatosan!
Az 1- es pálya melletti gyorsabb és lassabb tárcsások is mentek. A gyorsabb az feljebb visz, onnan kissé nehezebb a lecsúszás, mert kijegesedik a felső pár méter. Tanulóknak óvatosan!
A II.-es nagyfelvonó nyomvonala nem megy végig, csak a fekete pályarészek aljáig. (a felső rész még kaszálva sincs). Innen erdei átkötőn lehet becsúszni az 1.-es pályára (itt is a felső fekete rész nem használatos).
A pálya végig jó és élvezetes volt. Büfé, a szabadba kiadós ablakkal működik. A mellékhelyiség kulturált. Van fertőtlenítő bőven. Melegvíz, stb. A libegős, ölben síléc egy kissé furcsa, de hétköznap és ha nincs mínusz 10 fok, akkor egész hangulatos. Adnak polifoam szivacsot az ülőkére. A személyzet barátságos és kedves. 1000 Ft a kaució, de a számlát meg kell őrizni hozzá. Az egész helynek nagyon jó a hangulata.
Feladó:  WéberFFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.01.20. 15:34
(Üzenetazonosító: 211026)
WéberF Hozzászólások: 1916
Regisztrált: 2006.10.13.
49 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia Hulesz, régen láttam jelentkezésedet! Elfogultságodat régóta tudom, sőt irigylem. A felső parkoló befogadóképessége - ha értelemszerűen, gondosan állnának be a kedves síelőtársak, szerény meglátásom szerint 50 körül lehetne. Csak odafigyelés /vagy?/ szervezés kérdése lenne. WFeri
Előzmény: (huligan 211021)
Feladó:  huliganFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2021.01.20. 14:12
(Üzenetazonosító: 211021)
huligan Hozzászólások: 3494
Regisztrált: 2006.12.29.
50 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia!

Én elfogult vagyok, úgyhogy a véleményem nem objektív, szerintem érdemes meglátogatni.

A felső parkolóhoz 3 méter széles, jó minőségű aszfaltburkolat vezet, amit takarítanak és szórnak, ha olyanok a körülmények. A parkolóban kb 30 személyautó fér el. Ha ez megtelik, a szerpentin elején lezárják a forgalmat. Ilyenkor vagy gyaloglás (2000 m) vagy a lenti parkoló. Illetve ha csak transport, akkor lehet felengednek kirakni az utasokat és a cumót... A hétvégi tapasztalatom az, hogy a fenti parkoló 8:30-ra megtelik. Hétköznapi tapasztalat nincs, illetve ahogy jönnek el az autók, úgy engednek fel az üresedő helyekre.
Előzmény: (vh 210983)
Feladó:  WéberFFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.01.19. 13:47
(Üzenetazonosító: 210984)
WéberF Hozzászólások: 1916
Regisztrált: 2006.10.13.
49 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szép emlékek fűznek ehhez a pályához! Boda Pál Kupa kétszeres (senior) győzteseként - harmadik nem sikerült, mert nemzetközivé vált, szlovák öregurak simán megvertek, de az akkori bronzérmemre is büszke vagyok. Csak az a bajom, hogy nagyon messze van Budapesttől. 1-2 napos nem éri meg, hosszabb pihenés-síelés valahogy nem ide vonz. Kár! Pedig jobb sorsra érdemes "síterep" - a maga két pályájával. WFeri
Előzmény: (huligan 209288)
Feladó:  vh
Dátum: 2021.01.19. 12:18
(Üzenetazonosító: 210983)
vh Hozzászólások: 248
Regisztrált: 2005.12.11.
50 síterepet értékelt

Üdv Mindenki!

Hétköznap mennénk. A középső állomás parkolójába szoktunk felmenni autóval. Gondolom, hogy nincs akkora hó, hogy ez ne sikerüljön.
Péntekig megnyitják vajon a másik pályát is?
Emlékeim szerint kicsit több hó kell, mint más terepeken a nagyobb kövek miatt.
Sikerült elég havat gyártaniuk?
Adjatok egy kis biztatást! Érdemes ellátogatni ide?
Feladó:  Ádám IstvánFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.01.18. 17:40
(Üzenetazonosító: 210966)
Ádám István Hozzászólások: 14
Regisztrált: 2019.02.19.

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Most értünk haza Miskolcra, nagyon szuper volt(1 1/4 óra csak!)
Csodálatos napsütés és jó hideg (-6 C), de ami a legfontosabb szinte senki (megszámoltuk a pályán 20 - 30 fő között változott). Mi az alsó parkolóban álltunk meg, összesen 4-5 autó volt. 4 órás jegyet vettünk kb. 35-ször jöttünk le! Az 1. pálya működött mind a két felvonóval. Sajnos a hóágyúk folyamatosan működtek és néha ez elég érdekes volt. Az egyre növekvő dombokat sajnos nem dolgozták el. A rövidebbik felvonó feletti részt egyáltalán nem kezelték, ez sokaknak megoldhatatlan problémát okozott. A fel és lejutás a libegővel elég érdekes, a lécekkel a kezünkben, bakancsban és hátizsákkal...
A 2. pályán is mentek a hóágyúk, ez a pálya lenne az igazi, de ahhoz szerintem kellene egy csomó természetes hó is!
Összességében nagyon remek volt, jól elfáradtunk és ha az időjárás engedi máskor is elmegyünk!
Feladó:  tothleventeFérfiProfi síelő
Dátum: 2021.01.18. 09:55
(Üzenetazonosító: 210957)
tothlevente Hozzászólások: 377
Regisztrált: 2010.01.14.
37 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Valaki friss infóval tud szolgálni? Előre is köszönöm.
következőutolsó
laponként:
összesen 899
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »