Hű, nehezen, de megtaláltam az üzenetemet, átrakták ide, amit én nem találtam, de köszönöm:)
Mindenkinek nagyon köszönöm az infokat. Olaszország még messze van a Kisfiamnak, talán majd jövőre:)Szerintem marad Szlovákia, úgyis csak pár napra megyünk 4nap/3 éj. Nem tervezzük nagyon kivinni a sípályára, max. csatos hordozóval sétálni a környéken. (Bár ahogy magamat ismerem, ha egyszer elindulok sétálni:))Viszont,hogyha pályaszállásunk lesz, a pálya alján lévő hütte teraszán jó ötlet a napozás:)Tényleg még picike. Jól elleszünk a szobában is. Lényeg, hogy együtt legyünk és a férjem tudjon egész nap síelni. Barátnőmmel felválltva síelnénk, úgyhogy jó lenne tényleg olyan hely, ahol cserélhető a bérlet.
Chopoker: Donovalyról sok jót hallottam már. 8 órás bérlet átruházható! Szuper! Pont ilyen kell nekünk!:) Átbeszéljük, átgondoljuk. Viszont szerintetek Szlovákiában március elején mennyire hóbiztosak a pályák? Februárban tényleg mindenhol sokan vannak? Mi 2x Franciaországban voltunk januárban, hatalmas pályarendszereken, de akkor meg az időjárás volt változó...Már várjuk az első havat, hogy Kisfiunkat levigyük. Még egyszer köszönöm mindenkinek!