Nem tudnám megmondani, hogy hány helyen szereztem tapasztalatot, mert nem tartom számon pontosan. Azt azért elárulom, hogy Donovalyban jellemzően kezdőkkel foglalkoztam eddig, meglehetősen jó tapasztalatokat szerezve, de én magam nem ott koptatom a pályákat. Azért bátorkodtam egy véleményként bedobni a lelkesedő Anyukának (meggyőződésből), aki lát benne fantáziát, de legalábbis a spec. bérlet tetszett neki, amire eddig senki sem kínált neki alternatívát!
Tipikus termékmenedzseri kommunikációt folytattok itt néhányan, amely alkalmas lehet arra, hogy nem kellően körültekintő és tapasztalan embereket, érthetetlen okok miatt megtévesszetek.
Téves távolság (600km), menetidők, 3x annyi pálya, ironikus cáfolat (esetleg helikopterrel) stb. Nem kérnék elnézést, hogy nem tudtam szó nélkül elmenni mellette, de nem gondolom, hogy bántó volt részemről a "hibajavítás"!
Ha esetlegesen támadásnak vetted, mert válaszodból ezt éreztem, az ugyanolyan tévedés, mint a következtetéseid velem kapcsolatban.
Az internet meg csak lehetőség, és nem garancia a helyes és pontos információk begyűjtésére. Kissé bátortalanul azt javaslom Neked, hogy azért ne azt a tervezőt használd útjaidhoz, amelyre hivatkoztál!
Bocs, ha megbántottalak a 2,5-3h Bp-Donovaly útidővel, bár nem emlékszem, hogy magam nevében nyilatkoztam 2,5h-ról, de ettől még persze ki lehet "forgatni a szavaimat". Maradjunk annyiban, hogy 2,5-3,5h-ra javítom, de akkor már ebben teljes Bp. benne van. A 2,5h-t nem bizonygatnám, aki nem hiszi az járjon utána!
Végezetül az azért megnyugtat és csökkenti lelkiismeret furdallásomat, hogy a síterep értékeléseidnél Donovalyt 4-essel díjaztad, így én továbbra is jó szívvel javaslom megfontolásra a lelkes Anyukának, amennyiben megfelelő hó is lesz a tervezett időpontban!