Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
mnkj
36 élménybeszámolót írt
36
12 éve tag
2015.01.29. 22:48
Szia Kamperos!

Üzletileg valóban lehet ráció abban, amit az olcsóbb jeggyel mondasz, de én is inkább Szkítával értek egyet. Ma hétköznap révén nem voltak olyan sokan, de ennyi ember erre a 1,5-2 pályára (1-es,7-es)szerintem már sok volt. Nyitás után kitűnő volt a pálya, de fél egytől már ramaty. Rengeteg a kezdő síelő, hamar kibuckásítják, valamint lendületesen sem lehet síelni, mert bármikor kicsapnak eléd és ha nem tudod kikerülni, akkor ugye te vagy a hibás. Hétvégén én ki sem merek menni. Pedig legszívesebben egész nap nyomnám. Ha kinyitna az Aréna maradék része is, akkor jobban eloszlana a tömeg és élvezhetőbb lenne a dolog. Az utóbbi napok tapasztalatából kiindulva én azt állítom, hogy annyi embert bír el a mostani pálya, amennyi a lenti parkolókban elfér. Én persze a felének is örülnék. :-)
Minerel surranópályás ötletét viszont teljes mellszélességgel támogatom. Szerintem javítaná a 4üléses kihasználtságát és a magamfajta km gyűjtők is jól járnának.
Bár ha sokan állnak a beléptető kapuk előtt, én mindig átmegyek a csákányosra, mert ott csak pár ember ácsorog. Remélem tényleg ki tudják nyitni a másik csákányost, már alig várom! :-)

Más:
A mai hóesés gyönyörű volt. Óriási pelyhekben hullott a hó. Kár hogy az árokba csúszott autó mellől kellett nézni. :-) Az egyik parkolós srác mesélte, hogy valamiért később jött a kelleténél a hótoló-sószóró autó. Emiatt mikor mi elindultunk a letaposott hó olyan síkos volt, hogy majdnem hanyatt vágódtam mikor kiszálltam a kocsiból. Aztán megjött a sószóró autó és többek között kihúzott az árokból egy terepjárót is, aki egy másik autót már kimentett, csak lehúzódott a szembejövő miatt és belecsúszott az árokba. Az off-piste autózást egyébként jópáran kipróbálták. Miután elment a sószóró autó, a legtöbben könnyedén fel tudtak menni. Sok autósnak hiába volt téli gumija. Amíg nem kellett megállni, nem volt gond, de utána már nem bírtak elindulni. Rengeteg autós segítette ki egymást egy kis betolással. Sajnos valakit el is ütöttek felfelé menet. A végén még a sószóró is az árokba került. Hogy hogy jött ki nem tudom, mert minket kihúztak a srácok a hókvaddal. Szuper kis jószág. Javasolnám, hogy ha havazásnak indul, állítsátok ki az úthoz a járművet, mert az árokból, kötözéssel együtt, kb 1 perc alatt kihúztak a srácok, akiknek ezúttal is köszönöm! A 82-es Eplénytől Zircig csak lépésben haladt, utána már nem volt gond. Hazafelé eszünkbe jutott, hogy ha egy perccel előbb, vagy egy perccel később indulunk, nem kellett volna megállnunk pont egy oldalra is lejtő szakaszon és talán megúsztuk volna az árkot.

Bár kb. 4 órát álltunk ott a segítségre várva, azért a lényeg, hogy főként az első két órát nézve, egy szuper síélménnyel a tarsolyunkban a kalandos nap végén épségben hazaértünk.

Már többször meg akartam írni, de eddig nem tettem meg: A személyzet egyszerűen szuper az arénában. Akármerre megy az ember folyton segítőkészségbe botlik. Ki látott már ilyet?! :-)
Előzmény: (Kamperos 179050)
Szkíta1
709 élménybeszámolót írt
709
13 éve tag
2015.01.29. 21:03
Szerintem majd inkább személyesen beszéljük meg egyszer.
Most szerintem nem annyira érdeklődnek a téma iránt a többiek.
Ha az összes pálya kinyit, már lazábban leszünk.
Beindul a jóöreg 3-as csákányos, ami a maga 850 méteres hosszával az egyik leghosszabb az országban.
A sok felvonó elnyeli a népeket.
Sokan csúsznak a pályán, de mivel 7km-nyi pálya lesz nyitva ez eloszlik. Pláne igaz ez a 3,4,5 pályákra, melyek - melyik miért - a kedvenceim.
A snowboardosok a legkülönbözőbb helyeken jönnek le az erdőben, nem foglalják a helyet a pályán.
Szóval eloszlik a nép.
Kényelmes lesz és mindenki jól érzi magát.
Én inkább ebben bízom!
Előzmény: (Kamperos 179050)
Kamperos
202 élménybeszámolót írt
202
13 éve tag
2015.01.29. 20:08
Jó!-akkor legyen a mostaninál 20%-kal drágább,hogy jobban elférjünk a jelenlegi tömeggel.Hát szerintem ez jó nagy hülyeség!
Akik ott ülnek a gép mögött és látják a napi bevételt az ő dolguk kiszámolni mi éri meg és mi nem.Vállalkozóként (és nem hiénaként) én teljesen máshogy látom!De legyen,úgy ahogy gondolod.Nem tudom mi a foglalkozásod,de szívesen olvasnám az eszmefuttatásod a témáról...
Előzmény: (Szkíta1 179040)
Szkíta1
709 élménybeszámolót írt
709
13 éve tag
2015.01.29. 18:56
Friss:
Az Aréna facebook oldalán olvastam, hogy 25-30 centi esett.
Cca. 11-17 óra között havazott...
Nem semmi!
Előzmény: (Szkíta1 179040)
Szkíta1
709 élménybeszámolót írt
709
13 éve tag
2015.01.29. 18:52
Szia!
A jegyárak tekintetében nagyon nem értek Veled egyet.
Részletekbe nem mennék bele, legyen annyi elég, hogy így is elegen vagyunk az Arénában!
Amúgy nagyon korrekt a véleményed, meg minden, de nem támogatom.
Ma este lehet, azért nincsenek olyan sokan, mert nem jutottak el oda. A hóömlés nem kedvezett a közlekedésnek.
A katasztrófa védelem pedig még a reggeli borgőzös delíriumából lassan ébredve akkor zárta ki a kamionokat a 82-es útról, amikor azok már keresztbe fordultak.
idokep.hu-n tudsz erről érdekeseket olvasni.
Amúgy Gyulafirátótnál, Eplénynél és Kópházánál is nagy a gebasz.
Pedig már tegnap este tudni lehetett, hogy ma nagy bazdmeg lesz.
Éjszaka viszont nem lesz csapadék (vagy csak kevés), úgyhogy holnap ki lehet jutni.
DE! Ha holnap a pengeél szituból megint jól jön ki az Aréna, akkor a mainál durvább hóömlés lehet!!!
Előzmény: (Kamperos 179033)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
18 éve tag
2015.01.29. 18:49
Zirc és Veszprém között a rádió szerint nagy torlódások voltak a keresztbe fordult autók, buszok miatt. A közútkezelő munkáját ismerve nem csodálom, hogy nem indultak el az emberek mégha ingyennap is lett volna.
Előzmény: (Kamperos 179033)
Kamperos
202 élménybeszámolót írt
202
13 éve tag
2015.01.29. 18:30
Jelenlegi képeket nézve látszik,hogy sok hó esett.Mennek a felvonók látogatók alig.Biztos az útviszonyok is bejátszanak,de tartom a tegnapi véleményemet...
Kicsivel olcsóbb jegy sokkal több vendég!
Síaréna Vibe Park
736 élménybeszámolót írt
736
11 éve tag
2015.01.29. 07:52
Friss hó és kedvezményes jegyárak - ma újabb pályákat nyitunk!

Egész éjjel hóágyúztuk a lejtőket, sok-sok friss hóval és ratrakolt pályákkal várjuk a vendégeket. Mától újabb pályaszakaszokon is lehet síelni, az előrejelzések délutánra ismét havazást jósolnak.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Összesen 3 774 m sípályánk üzemel, melyekből 3,5 km sötétedés után is használható a pályavilágításnak köszönhetően. Nyitva a teljes 1-es, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a T1 pályánk. Ma megnyitjuk a T2 és T3 tanulópályákat.
Éjszaka hóágyúztunk a 2-es pálya alsó és a 3-as felső szakaszán, így már ezek a részek is nyitva vannak a mai naptól. Itt helyenként még kicsit vékonyabb a hóréteg, de éjszakánként tovább hizlaljuk az ágyúkkal, ma délután pedig a természet is rásegít, havazás várható.

Összesen öt felvonónk működik ma. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos és a T1, valamint a T2 liftek. Várja vendégeit a síiskola, a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár.

Holnap délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz 3,5 km kivilágított pályán és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat:

http://sportokboltja.hu/index.php?termek=5036&n=eplenyi-esti-sieles-busz-utalvany-2015-01-31-re&cs=si-es-snowboard-felszereles-si-snowboard-berlet
IMG-4714.JPG
IMG-4718.JPG
IMG-4723.JPG
IMG-4728.JPG
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.