Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
mnkj
36 élménybeszámolót írt
36
12 éve tag
2015.02.09. 19:29
Azért a havazásról nagy valószínűséggel lehet előre tudni, illetve a hó mindenütt esik, ezért a pálya így mindenhol egyformán csúszik vagy nem csúszik és nem baleset veszélyes a hirtelen tapadás változás. Ha nincs vészhelyzet, azért az Aréna szokott menekülő útvonalat hagyni.
Szeretném megdicsérni az utóbbi napok kommunikációját! Kifejezetten korrekt! Esetleg jelezhetnétek, hogy napközben is ágyúztok. Tudom, hogy nem oszt, nem szoroz, az a pár ember, aki nem szeret ágyúzás közben síelni, de örülnénk neki, ha tudnánk mikor lesz ágyúzás. Így akkor mennénk, amikor nem megy az ágyú. És mindenki boldog lehetne... :-)
Köszönöm!
Előzmény: (Kamperos 180048)
kócos
1234 élménybeszámolót írt
1234
19 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2015.02.09. 17:45
Én nem tudom hova tartozol, de ajánlok egy jó módszert: Térgyepülj le, lehetőleg sziklára- nézz fel, és mond azt, amit akarsz. Ha nem használ, igyál teát rummal- de csak a békebeli kommersz a jó.Ha ez nincs menny fel a kubai lépcsőn és gyere vissza/ 1 dl 3 éves, 1 dl 5 éves, 1 dl hétéves rum felfele, vissza ugyan ez, még egyszer- ez a kubai lépcső. kétszer egymás után,után, már semmi sem zavar. Ahogy a klasszikus mondta: hatalmas buli volt, de semmire nem emlékszem.
Előzmény: (Kamperos 180048)
Kamperos
202 élménybeszámolót írt
202
13 éve tag
2015.02.09. 16:49
Érdeklődni szeretnék,hogy intenzív havazáskor beesik a nyakamba a hó és a szemüvegemre is rátapad,de amikor letörlöm csak nagyon nehezen kivehető a pálya nyomvonala.Nem lehetne vakvezető kutyákat beállítani?Ilyenkor kinél lehetne reklamálni? :D :D
Hanyattesek....jpg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.