Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dentcraft
18 élménybeszámolót írt
18
10 éve tag
2016.01.02. 15:34
A szuper pályákon nem tudom mit értetek. Már délben buckaparádé volt.. +sok helyen jég.. És az a rengeteg hepehupa a fölső részen.. De nem csak a buckákat kellett kerülgetni, hanem a rengeteg tanuló kisgyereket, és a pálya közepén ülő nem kevés tanuló snowboardost. Nem értem miért nem lehet a szélén ülni. Remélem nem volt baleset. Nagyon kellene már 1 külön tanulópálya.

Viszont a felvonó ment folyamatosan. Kivéve amikor meg kellett állítani mert nem sikerült valakinek a beszállás.

És volt azért sorban állás is, de az a pár perc belefért.

Nem rosszindulatból írtam amit, csak ez volt a tapasztalat.

Aki teheti hétköznap menjen.
Síaréna Vibe Park
736 élménybeszámolót írt
736
11 éve tag
2016.01.02. 14:58
Sorban állás nélkül lehet síelni, holnap nyitjuk a hetest!

Ma délelőtt esett egy kis természetes hó is, szuperek a pályák. A felvonóknál nem kell várakozni, sorban állás nélkül lehet körözni a pályákon.

Mindeközben a hetesen megállás nélkül mennek a hóágyúk. Éjszaka már elkezdjük ratrakolni, holnap 10 órakor pedig megnyitjuk és indítjuk a 2-es csákányos felvonót. Mindemellett síelhető lesz a teljes 1-es pálya és az 1/b is, valamint az alsó tanulópályák. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a tanulóliftek is.

Vasárnap 09:00-tól 18:00-ig várjuk vendégeinket, nyitva tart a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Gulyáspult és a Das Weltauto Körvár.
IMG-1730.JPG
IMG-1792.JPG
IMG-1738.JPG
IMG-1746.JPG
IMG-1757.JPG
IMG-1761.JPG
IMG-1759.JPG
IMG-1766.JPG
IMG-1768.JPG
IMG-1768.JPG
IMG-1773.JPG
IMG-1775.JPG
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.