Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Arieseni - Aranyos topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szitamon
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2016.01.29. 10:33
Szia Tibb!

Köszönöm szépen a válaszod. :) Nagyon örültem a jó híreknek. :)Mindenképpen két napos jegyet veszünk akkor. :) Kicsit kétségbe estem, de most már megnyugodtam.

Még egyszer köszi a válaszokat Mindenkinek!

üdv.
Előzmény: (Tibrider 186869)
Tibrider
165 élménybeszámolót írt
165
16 éve tag
2016.01.28. 10:15
A régi pályán egy-két emberért is el szokták indítani a felvonót. Ha az újon van kezelőszemélyzet, szerintem akkor is. Két napos jegyük van, egy napos nincs, ha valaki megvette, akkor miattuk muszály járatni. Néha csak szórakozásból is felliftezenk, túrázók is felmennek néha.
Szoktak lenni hétköznap is megszállva, ők megveszik.
Mint pálya sokkal jobb amúgy a régi, mint az ülős Zengőkő. Napijegy meg egyikre sincs, lehet párat mindegyiken menni.
A pályát elég szépen kezelik manapság, persze hóágyú nélkül csodát nem kell várni, bár ott decemberben is jobb hó volt, mint bárhol a környéken. Nem kell túl jó lécet vinni.
Előzmény: (Szitamon 186534)
Szitamon
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2016.01.22. 09:44
Szia Angel-A!

Először is köszönöm szépen a válaszod, bár eléggé elszontyolodtam tőle. :)
Most nézem a webkamerát, két ember síel, de megy a felvonó..tehát a következő kérdésem az volna, hogy szerinted ha odamegyünk hatan, veszünk jegyet sem indítják be??? Mások sem síelnek hétköznap, más síelni vágyók nem töltik ott a szabijukat? Vagy az sem érdekli őket, ha teszem azt, tízen ott tobzódunk, hogy csúszni szeretnénk? Hogy működik ez a tapasztalatod szerint?
Azért is ez a sok kérdés, mert sajnos máskor nem nagyon tudunk menni, illetve még azon a hétvégén esetleg, de ahol szállást foglaltunk ott már teltház van hétvégéken. :( (opció lehet a lemondás és másik szállás keresése is akár)
Békéscsabáról indulnánk, ami ugye nincs nagyon messze, de blindre nem akarunk sílécet bérelni, szállást fizetni, szabit kivenni...nagyon elszomorító ez a hozzáállása a sípálya kezelőknek...
Köszönöm szépen előre is a válaszod, üdvözlettel: Szitamon
Előzmény: (Angel-A 186490)
Angel-A
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
2016.01.21. 10:21
Sziasztok

Kedves Szitamon, es a tobbiek is :).

En eloszor az altalad irt datumokra reagalnek.Mert ha febr.22-24 kozotti idoszak, akkor az hetfotol-szerdaig szol. Es sajnos ez a sipalya kezelo nem igazan tartja tiszteletben azt ha valaki hetkozben akar sizni.

Itt egy webcam link : http://jurnalul.ro/webcam/arieseni-partia-vartop-1-466.html ... es most amikor irom e sorokat sem megy a felvono, pedig arra gondoltamhogy felugrok csusznkalni.

Bar a gyerekkorom ota sielek itt, par edzotabort is lenyomtam erre fele valamikor, egy ideje csak szomorusaggal tolt el az ami ezzel a sitereppel tortenik. Felvonosok dolgoznak a kenyuk -kedvuk szerint, nem mikor ho van.

Amugy a hely eleg hobiztos februarban, altalaban januar vegen, februar elejen van egy nagy havazas, ami kitart akar aprilisig is. Volt mikor majus 1-en is siztunk ott.

Udv. Angel
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.