Előzmény és válaszok a Hochkönig régió (Maria Alm, Dienten, Mühlbach) topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sizsuzsa
121 élménybeszámolót írt
121
16 éve tag
2016.03.02. 18:21
Ez a síterep látványban, adottságokban a legkiválóbbak közé tartozik! A múlt héten mi is voltunk ott egy napot és bár a nagyon jó síelőknek biztosan zavarosnak tűnik az előző hozzá szóló leírása, én is állítom, hogy az "átlag alatti" síelőknek a hivatkozott pályák nem a táj szépségéről szóltak.
Előzmény: (Chopoker 188197)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
19 éve tag
2016.03.02. 14:54
Jól teszed, egy-két misét megér a terep ;)
Előzmény: (Chopoker 188197)
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
17 éve tag
2016.03.02. 13:03
Túl sokfelé jártam már, így meglehetősen zavar, hogy nem világos, hogy miről írsz.

A méteres latyakbuckák és latyakdombok, valamint az eső-kelő profik képe burleszk film hangulatot áraszt. A cefet, rémálom és gyilkos jelzők sem keltették fel vágyamat a sícentrum megismerésére.

De hogy én is ellentmondásos legyek, mégis felteszem bakancslistára a régiót.:-)
Előzmény: (botiati75 188195)
botiati75
35 élménybeszámolót írt
35
10 éve tag
2016.03.02. 12:04
02.28-án voltunk ezen a síterepen! Segítség másoknak a szenvedés elkerülésére!Hüttauba egy családi panzióban volt a szállásunk ,onnan kocsikáztunk át Mühlbacba. A parkolóba viszonylag nem voltak sokan,de nagyon meleg volt. Az egyik tárunk mindenképp meg akarta csinálni a königstourt és erre a legjobb ) 9 fokos időt látta jónak!A Mühlbach-i régió is cefet volt, de a Dienten pályákon a profik is estek-keltek a vízisí pályákon a méteres latyakbuckák közt! Elvergődtünk a Hintermoons aljáig ,ott a fele társaság visszafordult.A 21-es pálya még jó (hideg) időben is rémálom mondták akik már voltak itt a csapatból,de most még gyilkosabb volt.Meredek pálya tölcsér szerűen összeszűkül és a végén elkanyarodik ez tetézve méteres latyakdombokkal.Levergődtünk és be is mentünk pihenni a hüttébe. Visszafelé a magasabb pályákon délután már hűlt az idő és egész jó lett! Tanulság: 3 ,13 ,13a pályák nagyon jók! Elég lett volna azokat csúszni. Aki síelni akar és nem szenvedni ne menjen Dienten után!!
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE