Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tátralomnic topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
camplung
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2016.12.30. 17:39
Kedves Marky! Ha figyelmesen végigolvstad volna amit irtam láthattad volna ez egy jegyvásárlás és információszerzés utáni állapot. Nem kérek happy hourtstöt, de Kaprunban egy leves három ötven négy euró között van futött kulturált helyen nem egy futetlen nem muködő liftház aljábsn. Szóval Te gyere ide én megyek Ausztriába Olaszországba és bárhova, ahol nem hulyének néznek. Jó sielést a Tátrában.
Előzmény: (- Marky - 191652)
- Marky -
755 élménybeszámolót írt
755
15 éve tag
2016.12.30. 09:28
Abszolút nem vagyok Szlovákia-fan, de az ilyen írások nagyon könnyen elkerülhetők lennének.

Indulás előtt otthonról, vagy a helyszínen a nagy információs táblán meg lehet nézni, melyik liftek, pályák üzemelnek az adott napon, és ezáltal el tudod dönteni megéri fizetni, vagy nem.

(Ellenpélda 2 héttel ezelőttről Donovaly, ahol a jegyvásárlás pillanatában vmi technikai malőr miatt nem ment a 4 üléses, és ezt a vásárlás előtt jelezte is az eladó hölgy. Mire odacsúsztunk pedig már ment is)

A széllel Ausztriában, Franciaországban, sőt még Kanadában se tudnkak mit kezdeni, ott is leállnak a liftek (a Te biztonságod érdekében), miközben a napijegy árak nem változnak és a hüttékben sem tartanak "happy-day"-t emiattt. Ez egy ilyen játék, az időjárás az úr, résen kell lenni, ha nem a helyszínen akarsz bosszankodni

Full operation esetén egyébként ez a hely ár-érték arányban azért veri az osztrák terepek jó részét, a nyergen lévő fekete pályát friss hóval egyszer ki kell próbálni!
Előzmény: (camplung 191651)
camplung
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2016.12.30. 08:55
Sziasztok. December 27-én érkeztunk Tátralomnicra, közel hat év után, és meglepve tapasztaltuk az első szemre sielők részére oly kedvező változásokat. Két új lift a kis kabinos mellett és jó pár sizhető ág lefelé. Egy napos bérletet vettunk,ugyan csak fél 12-kor mivel szél miatt nem jártak a felvonók, de napi áron adták harmincöt euróért. Ezért két lift járt noha a 8 uléses inkább állt, mint járt bár már szél nem volt. A kocsmában egy fiatal ember a tegnapi élményeit mesélte, reggel nyitás előtt a pénztárnál megvette a jegyét, kifizetés után közölte vele a hölgy, hogy a liftek a szél miatt nem fognak járni. Ez is olyan dejavu szeru volt. Fennt a Startnál választottunk a 2 kocsmából egyet, a sör 3 euró a kaja bármilyen pl. a leves hat euró volt. Én becsulöm a fejlesztéseket, de ár érték arányban a 3-4 km-es pálya és a hozzákapcsolódó vendéglátós szolgáltatás a mérleg nyelvét a sielés ausztriai oldalra történő helyezésére billentette. Ezután is csak túrázni és sétálgatni megyunk a Magas Tátrába, nem kisérletezgetunk.Aki sielni megy számoljon a fentiekkel. Zárójelben nem mukodnek bizonyos betuk a gépemen, de tudok helyesen irni pl. hosszu i sem.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.