Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síléc élezés topikból

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
bringa0511
14 élménybeszámolót írt
14
7 éve tag
2017.01.28. 20:10
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: mitől van az, hogy másodszorra szaladok bele olyan élezésbe, hogy a lécet mintha túl élezték volna. Prímán fogja a jeget, de csak az élén lehet vezetni, flatterolni szinte lehetetlen vele. Már azt hittem velem van a hiba, de kölcsönkaptam egy ugyanolyan, vadi új lécet, ami a jeget is fogta, de azert oldalra is lehetett csúsztatni. Nem tudom mivel hibaztak és hogyan lehet ezt elkerülni? Előre is köszönöm a válaszokat.
Előzmény: (Kálmi 188297)
Kálmi
69 élménybeszámolót írt
69
16 éve tag
2016.03.04. 09:10
Szia Ró!

Igen képes voltam lemérni a fogyást, mivel még sohasem tettem meg eddig és én is szerettem volna tudni. A mérés pontos volt, mert ami nem látszott a videón az az, hogy a léc oldalán van egy színváltás fehérről feketére, azt meg elég nehéz eltéveszteni. A jó élezés és a hóban való használat előnye az, hogy szezononként magyar átlagos használatot (15-20 nap) tekintve nem kell minden használat után élezni, így több évig is jó a kantni.
Előzmény: (Ró 188219)
Kálmi
69 élménybeszámolót írt
69
16 éve tag
2016.03.04. 09:04
Sziasztok!

Szombaton nem vagyok bent és a kolléga valószínűleg egyedül lesz, de általában hétvégén nem szervizelünk. Megoldható úgy, hogy nálam hagyjátok a léceket, hétfőn beviszem, megcsinálom és telefonon megbeszéljük a visszaadást.
Előzmény: (JTL 188271)
h i r d e t é s
JTL
72 élménybeszámolót írt
72
9 éve tag
2016.03.03. 19:29
Szia Kálmi, szombaton járok Keszi felé 2 pár Elánnal a csomagtartóban. Van e szabad kapacitásod délelőtt? Ha igen kérnék elérhetőséget itt vagy privátban köszi Laci.
Előzmény: (Kálmi 188265)
Kálmi
69 élménybeszámolót írt
69
16 éve tag
2016.03.03. 18:53
Kedves AAron!

Nem akarlak lebeszélni a kézi élezésről, mert jó eszközzel az is nagyon pontos. Csak azt szerettem volna elérni, hogy tudjál bízni a gépekben is. Amennyiben nem vagy túl messze (Dunakeszin lakom) felajánlok Neked egy teljes karbantartást a szezon végén, amikor már nem használod a lécedet.
Előzmény: (AAron 188235)
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
17 éve tag
2016.03.03. 08:39
Tényleg jó videó lett, el is mentem a linket, ha szabad

Én 2 évente cserélgetem a "pálya" lécet, akkor ez azt jelenti, hogy amennyiben nem ugrálom ki (nyúlik ki), akkor bátran rakassam gépre minden alkalommal, mikor szükségét érzem?
Mi van a hosszabb időtartamú csúszásokkal, monnyuk 4-5 napossal(-10, jó kemény hó)? Keressek egy szerviz és adjam be?
Ugye nem? :)
Előzmény: (Ró 188219)
300 élménybeszámolót írt
300
17 éve tag
2016.03.02. 21:28
Ez jó lett Kálmi!Képes voltál méregetni? :-)te is tudod elöbb nyúlik ki a léc minthogy a kantni elfogyna, akkor meg újat kell venni! Nincs mese!
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE