Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
bpj
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
2018.03.01. 14:59
Köszi szépen a segítséget! :)
Előzmény: (Cintia 200250)
bpj
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
2018.03.01. 14:58
Köszi szépen az infót! :)
Cintia
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.03.01. 14:06
Szia!

Minél hamarabb érkezel a kölcsönzőbe annál, jobb hiszen több lehetőség közül tudsz válogatni.Érdemes már ott lenni amint nyit a bérlő hisz a bérlés nem 2 perc lesz. Fontos hogy kezdőként inkább egy puhább deszkát kapj, és a baki kényelmes legyen, tehát ne nyomjon sehol, de ne is tudjon mozogni benne a lábad.
A Síoktatásról nem tudok nyilatkozni, ezután olvasgass a honlapon, biztos van róla info.
Tanácsot nem adnék, ha oktatásra jelentkezel, mert az oktató akkor személyre szabott tanácsokkal fog tudni ellátni, mert látni fogja mi megy jobban mi kevésbé.
Én csak annyit tudok ajánlani, hogy a fenék protektort és a térdvédőt is szerezd be, vagy béreld... az mindig jól jön! :)
Jó csúszást neked!
Előzmény: (bpj 200219)
tothlevente
379 élménybeszámolót írt
379
14 éve tag
2018.03.01. 08:34
Mindenféleképpen előre jelezd! Mi már szerdán nem kaptunk a hétvégére időpontot. A múlt héten.
Előzmény: (bpj 200219)
bpj
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
2018.02.28. 22:18
Sziasztok!

Segítségeteket/tanácsotokat szeretném kérni, mert én még életemben nem snowboardoztam (de még síelni sem) és most szombaton fogom kipróbálni. Természetesen ezért bérelni is szeretnék hozzá felszerelést, és még oktatást is igénybe venni.
Gondolom sokan lesznek szombaton így mikorra érdemes oda érni, hogy jusson a kölcsönzőből felszerelés?
Meg a síoktatásra elég ott helyszínen jelentkezni vagy esetleg telefonon előre jelezni kell az igényt?
Meg úgy általában mit tanácsoltok egy totálisan kezdőnek? :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.