Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Melyik lécet válasszam? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
- Marky -
755 élménybeszámolót írt
755
15 éve tag
2018.12.28. 15:33
:)
ahogy vártam. Gondolom ez is KERS / Chipes.(?) Először azt gondoltam, h cask duma, de ahogy ki tud lökni a kanyarból, az durva. Legelőször sikerült is esni vele egy jót, mert egy nem várt erő érkezett alulról :)
Én nem vagyok annyira menő, hogy fekete pályán carvingoljak velük sajnos, de szépen leviszi az embert, ha jól van vasalva pálya.

Ahogy nőnek a buckák, annál dolgosabb vele a csúszás, jókor voltál jó helyen :)
Előzmény: (Fuxos 202531)
Fuxos
65 élménybeszámolót írt
65
8 éve tag
2018.12.17. 22:19
Head i. speed SS 2018/2019-es modell.

3 nap tapasztalata: Gyors, kiváló közepes és hosszabb fordulókhoz, de a rövidekkel is jól megbirkózik. Fenomenális az éltartása, pedig 90 % camber 10% rocker. Egyetlen egyszer sem éreztem még egy minimális megingást sem. Igaz hogy még gyáriak, de akkor is nagyon harapnak az élek. Ma feketepályáztam vele egy órát, ha akartam, ha nem, curvingoltam. Egy kis dőlés és mintha fenéken rúgtak volna.

A buckákkal tisztességesen elbánik, de nem hazai pálya az i. speednek. Igaz, ilyen típusú tapasztalatom még nem sok van. Kevés a sielő (Ski Amadé), a pályák nagyon keményre vannak tömörítve, egész nap mínuszok vannak, így a jámborok nem tudják széttúrni. Mielőtt bárki félreértené....semmi bajom velük, én is ekézve kezdtem. :)

P.S. Az első külső éles fordulónál letettem a bőröndöt. Ráterheltem és már mentem is a hegynek felfelé. :)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.