sziasztok,
kis tanacsra lenne szuksegem, sileccel kapcsolatosan. egy 165 cm-es atomic performerxt2018 lecet vettem hasznaltan, 3x-4x sieltem vele, kezdo kozephalado lecnek irjak tesztekbol. olyan gondom van vele, hogy nagyobb sebessegnel (30 km/h felett) vagy barmilyen kisebb palya egyeneletlensegnel nem igazan stabil, kanyarodok vele nagyobb temponal es nehez parhuzamosan tartani, flexelodik nem csak oldalra, de minden fele..kis sebessegnel viszont semmi bajom vele..csak epp nem akarok 15-tel csuszkalni...ha kezeletlen palyan megyek szinten nagyon ideges, buckakon szinten nagyon meg kell valogatni, hogy hol kanyarodok. az erdekelne vajon, hogy lehet-e ez lec miatt, vagy inkabb a tecnikammal, eronletemmel lehet gond?
180 cm vagyok, 75 kg korul. 20+ eve sokat sieltem, de akkor meg 2m-es nem carwing lecekkel kuldtuk. nehez igy megmondani, hogy milyen szinten vagyok, de barmilyen
palyan lejovok, halado.
masik kerdesem, freeride lecek mennyire hasznalhatok kezelt palyan? gondolkodok, hogy inkabb azt vennek, ha vmennyire jo az is kezelt palyara..latom freeridebol hosszabb lecet ajanlanak, viszont nekem az autoba nem fer bele 170cm-nel hosszabb lec..ez problema? vagy all mountain lecet kellene neznem ha akarok vegyesen kezelt palyan meg freeride reszeken is sielni?
koszi a segitseget