Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
nagyi16616
1 élménybeszámolót írt
1
2 éve tag
2022.02.08. 11:14
Tisztelt Tatati9! A konzuli tájékoztató azt írja ( https://pozsony.mfa.gov.hu/page/covid-19-informaciok ), hogy 72 órán belüli PCR vagy 48 órán belüli antigén tesztet fogadnak el.
Én egy hete voltam kint több napra, van 2 oltásom, de a szállodába kellett még egy negatív teszt és elfogadták az olcsóbb 48 órán belüli antigén tesztet is, nem volt probléma!
Előzmény: (Tatai9 215135)
gyulimuli2
222 élménybeszámolót írt
222
17 éve tag
2022.02.07. 19:41
T Tatai9. Próbáld meg a pattyskysekkel felvenni a kapcsolatot. Botondék tudnak magyarul és biztos adnak pontos infót. Egyébként mi szombaton voltunk Králikyn a határnál senki a bérletvásárláskor mutattunk covid kártyát de csak darabszámra. Akár a nagyapámét is vihettem volna.Szerintem nekik is tele a t... és inkább nem kötözködnek.
Előzmény: (Tatai9 215135)
Tatai9
4 élménybeszámolót írt
4
2 éve tag
2022.02.07. 17:39
Egy pontosítő kérdésem van: ha nem vagyok beoltva de van 90 napon belüli Covid betegség, pozitív Pcr teszt miatti Eu-s felgyógyultsági igazolásom, akkor a Szlovákiába való beutazáshoz kell 1 teszt. Ami nem világos, hogy milyen tesztet kell csináltatnom? a 7 ezer Ft-os antigént gyorstesztet ( laborban, ami eredményéről adnak papirt), vagy a 19 ezer Ft -s Pcr tesztet? Ez a jan 19 -i szlovák törvény szövegből számomra nem derül ki.
Köszönöm, ha tudtok segíteni az értelmezésben.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE