Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Testreszabható talpbetét topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
318 élménybeszámolót írt
318
4 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2022.12.03. 03:10
VENDEL SOSEM LESZ EGY SI CSIZMA HERMETIKUS!

Jol paszzolni fog minel jobb annal jobb!!Mar ha van aki meg tudja csinalni rendesen ,- erre nem is akarok kiterni!!
A talpbetet az azert kell egy jo hogy railleszkedjen a labod formajara..talpad formajara igy rendesen fogsz allni a csizmaba.ezen a stabil alapallason indulva tudod beallitani a talp-terdszoget!!Allithato csimaszarrral vagy pedig gyalulni az aljat vagy mas megoldassal ..


egyebkent atlag sielonek nem is kell super paszentos csizma..akinek meg kell elobb utobb megtanulja hpogy kell csinalni vagy kivel kell csinaltatni!!

Nem mindenki akarja futamok utan kioldani utana meg becsatolni...meg kitalalni milyen belso csimat hasznaljon..mert alltalaban..a gyari az nem igen jo !!
Előzmény: (VÁrpád 216508)
VÁrpád
266 élménybeszámolót írt
266
4 éve tag
2022.11.27. 23:33
Az elméletemet amire alapozom, a következő:
Minden sícipő gyártó, a bélést , egy hozzá passzoló talpbetéttel értékesíti, ami puhább, felveszi hézagolja a talpunk, és a bélés közötti különbséget
A készített talpbetét és az eredetit alulról nézve, mérföldekre van egymástól, így jogos a kétely, hogy nem passzol hermetikusan a bélésbe. Így nem várható el , hogy párhuzamba legyen a cipő külső talpa ,es a viselője talpával a boka szög állásáról nem is beszélve. Terhelésnél illeszkedik ugyan (a komfort terhére, kinek észrevétlenül, kinek idegfájdalommal) ami egy év elteltével deformálódást okozhat a betéten.
A panaszosok tapasztalatai között, párhuzamot lehet vonni, nem egyedi ortopédiai esetről van szó. A százalék nem elhanyagolható, számukra, ez komoly pénz és idő veszteség. A gyártó számára szintén. Ha a gyártó nem kap információt, a készítőtől, a készítő a viselőtől, akkor ez nem fog megoldódni. Lehet, bizonyos sícipők érzékenyek erre az opcióra. ( Ez az én véleményem nem biztos hogy fedi a valóságot, akként kezeljétek)
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.