Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Üdülési jog Murau - Kreischbergen topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Atri
1 élménybeszámolót írt
1
1 éve tag
2023.01.02. 14:33
Kedves Hajnalka!

Érdeklődöm, meg van-e még az apartman 01.28-tól 02.04-ig?

Köszönettel: Atri (Beatrix)
puskashajnalka
3 élménybeszámolót írt
3
1 éve tag
2022.12.20. 19:05
Kedves Síelők és Hegyimádók!

A Club Hotel Kreischbergben kiadó egy 4 fős, 2 szobás apartman 2023. január 28. szombattól - február 4. szombatig, 7 éjszakára. +1 pótágy (vagy babaágy) kérhető 14 év alatti gyermek részére (6 év alattiaknak ingyenes).
Pályaszállás. A hotel előtti parkoló túlsó felén van a felvonó állomása. Nagyon kényelmes, nap közben haza lehet szaladni, egyéni igények szerinti időt lehet tölteni a hegyen. Nem síelő személyeknek is kiváló helyszín a kikapcsolódásra, feltöltekezésre, akár túrázásra vagy "hegy office"-ra, mert ilyen szép környezetben a munka is máshogy esik.

Ár: 450.000 Ft/apartman (csak szállás)/7 éj
A 7 éj időszak megosztható ismerős családok vagy baráti társaságok között, ez esetben az egyszeri takarítás, ágynemű csere díját kell kifizetni pluszban a hotelnek, ami 35 euro.

Az IFA helyben fizetendő a hotelnek. Félpanziót a szállodától lehet igényelni bármennyi alkalomra. A szállás díja étkezést nem tartalmaz. Az apartmanban alapfelszereltségű, főzésre alkalmas konyha, hűtő, mikró, stb. található. Nagyobb élelmiszerüzletek (Spar, Aldi/Hofer, stb.) a központban találhatók, de néhány perc sétára helyben is van kisebb üzlet.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.