Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Twin tip síléc választása topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
hamoriarpi
231 élménybeszámolót írt
231
8 éve tag
2025.03.29. 11:15
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:

Skiessentials Jeff és Bob kb összes megjelenő videóját megnézem. Verhetetlenek síléc tesztelés témában. Én a Black Crows Captist próbáltam, nekem túl puha volt és nagyon farolós, természetesen cserébe nagyon játékos és azonnal reagált minden gondolatra. Még sem az én világom. Elengedtem.
90-es derék off-piste szerintem nagyon határeset. Próbálgass szerintem külföldi kölcsönzőkben, ahol befizetsz egy nagyobb összeget és cserélgetheted kedvedre.
Amit még szeretnék mondani: főleg ebben a kategóriában. Look Pivot kötés mindenképp és platformos, Demo kötést semmiképp. Elveszi az életet a lécből.
Előzmény: (Bazs 222963)
Bazs
1 élménybeszámolót írt
1
2 hónapja tag
2025.03.27. 17:47
Sziasztok!

meg szeretném venni 25/26 szezonra az első twin tip lécemet. fókuszban a pályán lévő szórakozás, ugrások vannak, kicsit fellélegeznék a feszes carvingból. Freestyle parkban is kipróbálnám magam, pályán kívül is kicsit. Faction prodigy 1 vagy 2-re gondoltam, nem tudom melyik lenne jobb. Vagy esetleg az atomic bent 90. olyan szerint aki ért hozzá vagy használja ezeket, melyik lenne a megfelelőbb?