h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Kézí sí élezés, vaxolás, magamnak. topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
babeneba
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2026.02.03. 10:29
Minden tiszteletem a Tiéd, így a profi, de lehet, hogy elbátortalanítod a kollégát.

Az én fiam versenyző volt, és az edzője egy egyszerű kézi élezővel élezte meg a lécét kb 15-20 perc alatt versenyek előtt (15-18 éves korában versenyzett, Magyar Kupa győztes is volt).
Én kb. 30 éve magam élezem a családom és a magam léceit. Sok gyermekem van, Visegrádon laktunk, így mint anyagilag, mint logisztikailag nem volt opció a gépi éleztetés.

Nekem bejött, és a szerszámok jó részét egyszer kell megvenni..

zoli12-nek:

Nekem egy satukészletem van, 2 féle élezőm, egyikbe a kantni talp felöli oldalára is betehető kés, két kefém, lehúzóm, vasalóm, waxok, és talpjavító gyertyák. Nem voltak olcsók, de azért közel sem volt 500eFt. .

Ezzel sokkal jobban meg tudod élezni a lécedet, mint a gépi élezők, és sokkal tovább is tart a léc, mert közel sem hoz le róla annyi anyagot - feleslegesen.
A youtube videók tényleg hasznosak, szerintem is.
Én azért bátorítalak, hogy kezdd el, én nem bántam meg.
epc
29 élménybeszámolót írt
29
21 éve tag
2026.02.03. 10:09
Szia!
Feldobhatnád a linkeket!
Köszi!
hamoriarpi
242 élménybeszámolót írt
242
9 éve tag
2026.02.03. 08:30
Szia!
Én 2 szezonnal ezelőtt kezdtem. Legelőször is abba gondolj bele, hogy szenvedélyesen érdekel-e a téma, mert a financiális oldala a gatyavesztés kategória! Egy olyan felszerelés, amiben megtalálható minden, amire szükséged van 500! eFt! És akkor még asztalod nincs, ami megint egy nagyító nélkül is látható összeg.
Ha erre az a válasz, hogy AKAROM, akkor utána jön az időfaktor és egy olyan hely, amit ki tudsz alakítani "ideális" munkakörnyezetnek.
Vannak kötelezően megnézendő youtube videosorozatok, amit meg KELL nézni éjszakába nyúlóan, mielőtt belekezdesz.
És az egyik legfontosabb, hogy kell egy segítség a telefon végén, mert vannak olyan részletek, amelyek sehol nincsenek kibontva és nagyon fontosak.
Ha így is akarod, akkor teszek fel jó néhány, általam abszolút nélkülözhetetlennek gondolt linket.
Az elmúlt 2 évem éjszakáit bootfitting és kézi szervíz videókkal töltöttem.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE