Előzmény és válaszok a Krvavec topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Balog Attila
160 élménybeszámolót írt
160
20 éve tag
2026.03.27. 10:07
Sajnálom a történteket!
Mi tegnap jöttünk haza komoly hóvihar kerekedett odafent ám szerencsénkre az utolsó síelős napunk még csodás napsütèsben telt.
Délután már pulcsiban élvezhettük ezt a remek síterepet.
Szállásunk a Hotel Krvavec-ben volt.
Kifogástalan és a pályarendszer közepén helyezkedik el.
A szomszédos "korcsmában" 1,5 azaz egy egész öt tized Euro volt a csapolt Lasko korsója.
Àlomszerű volt az egész élmény.
Széles remek pályák kevés de annál profibb síelő.
Talán kedden délelőtt voltak picit többen, mert a helyi nyugdíjasok "ellepték" :) a pályákat.
Szívesen lennék itt majd én is helyi nyugdíjas...
IMG-20260323-095249.jpg
IMG-20260324-180320.jpg
IMG-20260325-162028.jpg
IMG-20260325-093632.jpg
Biró Bálint
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
2026.03.20. 15:25
Szevasztok!
Tegnap Krvavecen síeltünk. Az olvadás miatt korábban indulnak a felvonók, és korábban is zárnak. Minden tökéletes volt. Ragyogó napsütés, reggel kifagyott ratrakolt pályák, a liftek jártak, a pályák nyitva voltak. A feleségem térde sajnos megsérült, így korábban lejöttünk, és megpróbáltam visszaváltani a másnapi, még nem használt bérletet. Ez nem sikerült. A pénztárban azt mondták, hogy levélben csatoljam a bérletek képét egy kérelemhez, és orvosi igazolást a sérülésről. Orvoshoz ott nem mentünk, úgy ítéltük meg, hogy inkább hazautazunk Magyarországra. Most elutasították a kérelmet, mivel ott helyben nem mentünk vele orvoshoz, nem fizetnek semmit, bár a másnapra érvényes bérleteket elvették. Úgy érzem, engem megloptak. Rossz kedvem van. Ezentúl inkább naponta veszek minden reggel egynapos bérleteket. Azért írtam le, hogy más ne járjon így.
h i r d e t é s