Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
happala
41 élménybeszámolót írt
41
15 éve tag
2010.01.30. 18:02
Elnézésedet kérem ha esetleg megbántva érzed magad,igazán nem vezérelt semmi rossz szándék. Nem téged akartalak kontrolálni. A forumra 1/2 10 kor írtad hogy kb.20 centi, kb. dél korul a honlapotokon olvastam hogy 30 centi és én délután 5 ora után irtam a Donovaly oldalra a kérdést mert kíváncsi voltam hogy mennyit hízott a réteg addigra. Elismerem hiba volt téged említeni,de nem vezérelhetett rossz szándék inkább buszkélkedés hogy nekem máshonnan is van infom. Három hete lemaradtunk Donovaly-rol,szombat este és vasárnap égész napra akartunk menni de túl sok volt az eso igy inkább Hirschenkogel-re mentunk. Most meg a drága lányom megfázott,remélem már a jovo héten osszejon. Azért is voltam nagyon kívancsi a ho vastagságra mert ha a lányommal megyek akkor csak a Záhradište johet szoba és akkor a legjobb ott a síelés amikor már megy a csákányos és a vele párhuzamos tányéros meg még a másik ketto a Triangel apartmannál(felé). Nagyritkán szoktuk használni a négyulésest,tomegbe a csákányossal 2x felmegyunk mire az ulossel 1x. Még tobb havat és nagyon jo szezont kívánok.

Tisztelettel Farkas Zoltán
Előzmény: (pattyski 82258)
pattyski
1350 élménybeszámolót írt
1350
23 éve tag
2010.01.29. 13:31
Hójelentés

A tegnaptól mostanáig több mint 30-35 cm friss hó esett, kiváló síelési feltételek. (Zoltánnak üzenem hogy ennyi esett, ki lehet jönni és meg lehet mérni a havat, nem kell más fórumokban leellenőrizni mit írok)
Amúgy ott is 30 cm természetes hó szerepel
http://www.parksnow.sk/donovaly/hu/main-pocasie.php
Szombaton és vasárnap is további havazás várható...
Hójelentés előrejelzés 10 napra, szürke oszlopok a havat jelentik:
http://www.shmu.sk/sk/?page=1163
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE