Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Sziasztok! Minden hozzászólóval egyetértek, ha valaki igazi Hightec helyen akar síelni akkor itt megtudja tenni!!!+ Dél-Tiroli hangulat nem úgy mint pl. Cortinán bundák, Audi Q8-ak, olasz kuruttyolás stb.
------------- Más! Plíz valaki szolgáljon friss Kronplatzi helyzetképpel 40-45 cm-es havat látok a neten,(Hóágyúzás profi módon!), de nekem sokkal hitelesebb lenne, ha valaki a személyes tapasztalatait(elmúlt napok) osztaná meg velem, velünk mert jan.28-án indulnánk ki!! KÖszönöm és jó sielést mindenkinek reméljük megérkezik a hó is végre!! |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
A honlap szerint holnap kinyitnak a felső részeken.
Aktuális webcam-képek: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Eddigi situráim során min. 50 pályát ismerhettem meg.Országos átlagban a rangsorom : Olaszország Ausztria ..Fr.ország. Olaszokon belüli sorrendem : Kronplatz ,Alta Badia Grődental Madonna di C.,Bormio-Livigno, Pampeagó,stb., Szempontjaim:a pályák állapota a felvonók korszerüsége leterheltsége,a hütték szolgáltatása hangulata,a vendéglátók kedvessége udvariassága,a szállás minősége a nyujtott szolgáltatás a táj a város hangulata,stb.Röviden ennyit Kronplatz megitéléséhez,ha van kérdés még szivesen megválaszolom. Ja azért némi hátrányául megemlitem, hogy nem csatlakozik a Dolomit Super Skihez de egy kis autózással ez is megoldható. Mi kétszer voltunk itt, legutóbb 2006-ban. Egy hétig St Vigiben -ez a jobb- utána Kiensben -kissé kiesik- laktunk.Előző akalommal 2000.ben szintén Kiensben laktunk. Minket nem zavar néhány km távolság, mert bárhol vagyunk a környék -max. 20 km- összes pályáját bejárjuk.
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Sziasztok!
Én még nem jártam Kronplatzon, de így láthatatlanban is megmondhatnám, hogy ez Olaszország egyik legmodernebb liftekkel felszerelt pályarendszere, ami a síbérletárakon meg is mutatkozik. A 85 km-es pályarendszerre 20 kabinos lift és 6 ülőlift jut! |
![]()
Az bizony előfordulhat, hogy nem látogatják a fórumot, de azért az mindenesetre bíztató, hogy láttál már olyat, aki járt ott! :-)
Az alapján amit találtam, egész jó helynek látszik, bár úgy néz ki, hogy nem annyira felkapott a magyarok körében (még). Nem tudom, hogy hova megyünk majd a télen, de felkerült a potenciális célpontok listájára. Ha meg addig találok/hallok vmit, azt majd megírom, hátha többeket is érdekel és természetesen továbbra is szívesen olvasnék minden beszámolót/véleményt a terepről. |
![]()
nem egy embert ismerek, aki már járt itt, a kérdés csupán az, hogy látogatátják-e a fórumot
|
![]()
Magyarul nem nagyon találtam véleményeket, de akit érdekel és tud németül az átböngészheti a hivatalos Kronolatz fórumot,
http://www.razyboard.com/system/ind...ex.php?id=kronplatzforum de találtam egész használható élménybeszámolókat is: http://www.dooyoo.de/skigebiete-int...ernational/kronplatz/Testberichte/ Valaki azért csak akad aki járt már itt!?!? Ugye? |
![]()
Én is kíváncsi lennék néhány véleményre, tekintve hogy február végén erre a tájékra megyünk egy hétre, pontosabban olyan helyre (La Val), ahonnan ez a rendszer is könnyen megközelíthető.
|
![]()
Sziasztok!
Nézelődök, hogy hova kellene menni a télen síelni és rátévedtem Kronplatz honlapjára. Az alapján, amit láttam és olvastam, nagyon szimpatikusnak tűnik, ráadásul még itt a sielok.hu-n is azt írták róla, hogy: "A 950 és 2275 m között fekvő Kronplatz neve egyet jelent a tökéletes sízéssel" Ennek ellenére a fórumon összvissz ennyit találtam róla: "Vannak nagyon trendi helyek pl. Livigno, Cortina de keveset hallani Kronplatzról, fantasztikus! A világ egyik legmodernebben felszerelt sípályája" Szóval szívesen olvasnék tapasztalatokat olyanoktól, akik már jártak ott! Üdv, vasssy |