Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Goldeck
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
apaboy
16 élménybeszámolót írt
16
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Goldeck
2011.02.21. 13:32
Február 11.-17.között tartózkodtunk Goldeck-ken kicsinek nem nevezhető csoporttal( 38 fő )!
Az út hosszú és fárasztó volt de az első napi események kárpótoltak mindenért! A hegy lenyűgöző az időjárás pedig a völgyállomás feletti régióktól egyszerűen mesébe illő volt!
Hideg de szikrázóan napos, tömeg sehol pedig 45'-t álltunk sorba 9h-tól az alsó állomáson de fent mintha mindenki eltűnt volna! A pályarendszer nem túl nagy de az 5. napon is volt olyan rész ahol először csúsztam. A pályák besorolása szerintem nem tartozik igazán a kék kategóriába inkább piros, sötétpiros na meg itt található az a bizonyos 8.5 Km.-s fekete pálya
( izgis volt lejönni rajta )! A hüttékből szerintem kevés van, ám a felső nagyon baráti mind személyzeti, mind ár szempontjából! Szállásunk az Elisabeth-ben volt ami szép kulturált, ám részemre kicsi volt. Nameg sokan is voltunk! Családi szempontból nem tudom ajánlani ezt a terepet, mert a bébipálya nehezen megközelíthető eldugott helyen van.
Se 1 Wc. se 1 hütte csak igen távol. A kék pályák kezdőknek nem valók, csak felügyelettel!
Összesen 2 beülős és vagy 6-7 csákányos van amit ha fejlesztenének akkor nagyon vonzó állapotok jönnének létre! A pályák szépen karbantartottak a személyzet nagyon segítőkész és ha valaki nem rest és felmászik a Goldeck csúcsára olyan körpanorámát láthat amit felfogni is sokáig tart!
Összességében ajánlom a nem túl elpuhult sízőknek a bátor kezdőknek freeridosoknak és a haladó szinttől felfelé sízőknek mert mindenki megtalálja majd benne a kedvenc részét! Nekem tetszett! Megyek jövőre is!
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.