Sziasztok!
Köszi a válaszokat és tanácsokat.
A felmerült kérdésekre reagálva: ez a deszka 2006 március óta van meg. Minden szezonban kb 3-szor megyünk ki 4-5 napra átlagban (volt már hosszabb, rövidebb is, ez mondjuk az átlag). Élezve eddig talán 2-3-szor volt.
A tudásomat nem tartom tökéletesnek, ezért is mentünk el tavaly januárban egy szervezett, eredetileg 3 naposnak szánt oktatásra egy budapesti csapattal. Sajnos ott hiába jeleztem hogy mit érzek rossznak és mivel van gondom, nem lett megoldva igazából (mivel a többiek tudása rosszabb volt, ránk annyira nem jutott idő).
Deszka: lehet hogy OK, nem tudom, én picit kicsinek érzem (lehet hogy vagyok 165 cm is, nem tudom). Az államig ér. Az élét nem érzem olyan igazán élesnek, és az egész deszka ilyen kis "vékony" a többihez képest. Megpróbálok majd felrakni képet, mert még az merült fel bennem, hogy lehet hogy a kötés lóg le túlzottan hátul.
Térd: mostanában már eléggé odafigyelek arra, hogy mélyen legyek, lábujjélre fordulásnál pedig a térdek összetartására is törekszem. A problémám amivel a kezdetek óta küzdök, hogy sarokélre fordulva hajlamos vagyok túlzottan keresztbefordítani a deszkát. De azt hiszem ez már nem ideillő téma, ezzel mehetnék a másik fórumba.