Kedves Zajbec!
"2. nem én mondtam, hogy az illető síbajnok és nem kértem el az ifi válogatotti igazolványát"
Lehet csak a nevét nem jegyezted meg jól... (
http://www.fis-ski.com/uk/disciplines/alpineskiing/competitorbiographies.html?listid=&lastname=&gender=L&firstname=&nation=POL&status=O&fiscode=&Search=Search&limit=100)
"3. sajnos volt már mentés 50 percen túl is"
Ez tényleg sajnos...
"5. majd legközlebb megcsipem magam, amikor rendezzük a versenyeket, mert lehet álmodom."
Ha nem vetted volna észre a szavakon lovagoltam, mivel lesiklást írtál, ami a Down Hill (felétek abfahrt). Gondolom óriás műlesiklásra (giantslalom, felétek riesenslalom) vagy műlesiklásra (slalom) gondoltál!
"5. miért - hogy kiírjam magamból, mer dühített. Hova irtam volna, talán a főzőcskézös topikba?"
Ezt nagyon jól tetted, de hitelesebb lettél volna, ha megnevezed az illetőket.
Hiteles forrásból én is hallottam, hogy a Havazinosok valamit b@lf@szoskodtak, valahol... Se többet, se kevesebbet...
Ez a fórum azért van, hogy megírd a gondolataidat, ha meg valaki kételkedik, akkor tessék a sarkadra állni és kiállni az igazadért. Nem megsértődve...
Ha pedig van valóság alapja annak amit írtál, szívesen meghallgatnék valakit a másik oldalról is!
Nekem így lenne kerek a történet!!!