Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Joci
461 élménybeszámolót írt
461
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen
2012.02.28. 09:39
A vicc az, hogy neki még számlát is megérné adni. Ugyanis akinek a szállását, síbérletét stb... fedezi az utazás szervező cég annak csak az oktatásra szánt időért kell tisztelet díjat kérnie. Ha azt hivatalossá teszi még mindig a 40 euro töredékéért tudja megtenni.
Nem az lenne a cél inkább, hogy szélmalom harc helyett összefogva az utazási irodákkal közösen és úgy felvenni a harcot a külföldön történő síoktatásban?
Egy néhány főt számláló hazai szervezetnek nem sok lehetősége van, mert kevés erőt képvisel, de ha már az utazási irodákkal felvértezve úgy állítunk valaki elé, hogy fel tudunk mutatni több ezer szállás éjszakát egy adott tartományban és mellé tesszük az eladott síbérletek számát akkor annak már jelentős üzleti szerepe is van és talán lehetne nyomást gyakorolni a helyi szervezetekre. Nem biztos, hogy igazam van mert a síoktatás ugye nem maga turizmus vagy a sípálya üzemeltető hanem csak aköré felépülő szervezet. Csak egy ötlet a részemről. Hogy használható-e az tudja eldönteni aki átlátja ezt a labirintust.
Mi egy kis ország javarészt alacsony keresettel rendelkező polgárai vagyunk. A külföldi síoktató szervezetek által meghatározott díjrendszert a magyarok közül csak egy szűk réteg tudná megfizetni. Kérdésem akkor a többinek nem jár meg a minőségi oktatás?
A felvetés jogos hogy ideje lenne megszüntetni az olyan utazás szervezéseket ahol olyan síoktatónak nevezett személyeket alkalmaznak akik sítudása és minősítése nem a megfelelő. Vajon hány tragédiának kell még bekövetkeznie, hogy ez ellen fel is lépjenek.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.