Miki,Attila,Kornél,Sógi, a haverok se tudják még, hogy hol a szállás.Nekem ez kicsit fura mondjuk.Csak azért írtam nem ám a végén kiderül egy a baráti társaság.. :)
Igen sanszos,hogy ki kell használni a többi síterep adta lehetőséget is.Feltéve,hogy megérem azt hogy egyáltalán kijussak.Hogy miért?! Csak a vicc kedvéért! :D
Elég régóta sportolok és ilyen még nem volt,a múlt héten ráesett egy 20kg gumírozott tárcsa a jobb lábszáramra, valamelyest el bírtam rántani de a bőr ugrott róla és szép kék lett persze be is dagad ott ahol a snóbi bakiba terhelsz.Tegnap megjelent a kollégám talpig takonyba, véres szemekkel, lázasan.Elkezdtem vele üvölteni,hogy húzzon haza aminek eleget is tett.Persze estére elkezdett folyni az orrom mára a torkom is érzem és ha ez nem lenne elég kb. két órája nekem dőlt a villanyradiátor a melóhelyen, bal térdhajlatom kívülről nehezen viselte a kb 80-100C fokos meleg fémet így most hozott a kolléganőm egy kis Pantenolt mivel hólyagosra égett.Gondoltam leírom mekkora balek vagyok mert nem tudom,hogy sírjak vagy nevessek(inkább utóbbi) és még van másfél hét az indulásig és edzőterembe is kéne menni! :D Nem vagyok babonás de megvolt a három...
Bocs mindenkitől az offért. Ennyi baromság egy év alatt se szokott összejönni nekem, bár már lehet öregszem!
;)
Tibcsi,most már olvasd végig bátran a topicot,nem bánod meg.