Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Gyepsí
2012.09.12. 19:26
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ugye nem felejtettétek el, hogy vasárnap ismét gyepsí nap lesz Visegrádon a Nagyvillám Sípályán!

Most már tényleg vége a nagy melegeknek és holnaptól itt a hűvösebb idő, és szerencsére esőt is ígérnek. Ez többeket elszomorít, de a gyepsí napra készülőknek jó hír, így már elviselhető lesz a síbakancs és a védőfelszerelés is. Az eső kellően megpuhítja majd a pályát, mintha csak ratrakolás után lennénk, olyan bátran lehet majd gördülni a szerkezetekkel.

10 órától profi csoport szerveződik haladóknak Tumbász Geri szervezésében ( http://www.facebook.com/events/225980790861314/ ) , itt találjátok a részleteket.

Korlátozott számban áll rendelkezésre gyepsí, szeretném ha E-mailben jelentkezne aki részt akar venni a gyepsí napon és szeretné kipróbálni a Rollkákat. Akinek esetleg van, az feltétlen hozza magával! Lesz most is két tűzött pálya, amiben lehet gyakorolni és természetesen nem kell gyalogolni a hegyre, mert működni fog a C felvonónk. Kifejezett oktatás csak a haladóknak lesz Tumbász Geri szervezésében, de próbálunk mindenkinek segíteni az indulásnál.

A továbbiakban szerdánként 17-20-ig, és vasárnaponként 14-18-ig lesz edzés a pályán a szokásos feltételekkel Szivák András és jómagam részvételével. Várunk minden érdeklődőt a későbbi időpontokban is, úgyhogy semmiről nem maradtok le. Október elején nyit a műanyag pálya, melyen síléccel is lehet tanulni teljesen kezdő szinttől.

Mindenkit arra bíztatok, hogy időben kezdjen el kivételesen készülni a télre, mert az aszálynak egyszer csak vége lesz és akkor mindent el fog borítani a hó, és csak a sízni, boardozni tudóknak van esélyük a talpon maradásra.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső sí és gyepsí oktató, üzemeltető
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.