Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rocker sílécek - tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Rocker sílécek - tapasztalatok
2013.01.27. 10:28
Nekem most sikerült "rokkeresítenem" a lécemet (pályaléc) és bár az eleje egyáltalán nem hajlik fel, csak valószínűleg kipuhult, gyakorlatilag már nem lehet élen vezetni.
Azt hozzá kell tenni, hogy csak 163cm hosszú, és mivel ebből lejön 15-20 cm (ahol- vélhetően- a kikipuhulás van) tulajdonképpen nem sok "hagyományos" talpfelület marad.

Próbált már valaki felhajtott (rokkeres) pályaléceket? El tudom képzelni, hogy ha annyival hosszabb a léc a hagyományosnál mint amennyi a rokker, akkor még marad elég híd is az élen vezetéshez, de a hagyományos léchosszaknál ez számomra esélytelennek tűnik. Márpedig a boltokban árult lécek nem lettek hosszabbak.
Mivel a többség nem igen tud élen síelni, feltehetően nem sok embernek tűnne fel hogy nem is lehet velük, de elkeserítene ha 1-2 év múlva már csak versenylécek lennének normálisan megsíelhetőek pályán. Az drága mulatság lenne.
Már a 80-as szélesség se jó semmire, úgy értem mély hóban az is elmerül, pályán meg csak kényelmetlen. (De ezt leírtátok feljebb.)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE