Köszönöm!
Gondolom mindannyian elég sokat dolgozunk azért, hogy elutazhassunk síelni. Azt is gondolom, hogy ha nem végezzük el jól a munkánkat, megkapjuk érte a leszúrást. Én nem protestálhattam az osztrák "schlamperei" ellen a helyszínen. Lehet, hogy sok értelme nem volt, de gondoltam itt leírom, hátha valakinek hasznos lesz az információ.
Irreális lenne azt várni, hogy tolják arrébb a hegyet 50km-el, mert ott süt a nap, tüntessék el a tömeget a pályáról, stb.
Amikor csak szitált az eső, egész nap síeltünk, nem panaszkodtunk, örültünk, hogy még elfogadható a hó, és a rossz idő miatt nincsenek sokan.
Pont ezért lettem pipa, mikor ennél sokkal jobb időjárási körülmények között a helyiek trehánysága miatt nem lehetett rendesen síelni.
Persze, nagyjából tudtuk, hogy főleg kezdő síelőkkel fogunk találkozni a Kreischbergen. CSAK azért mentünk oda, mert lehetőségünk volt igen kedvezményesen szálláshoz jutni. Ahogy utólag kiderült, nem érte meg. Sajnos ezek a dolgok általában a végén derülnek ki...
Azt hiszem én sem bosszankodom fölösleges dolgok miatt. Nem írtam arról, hogy mekkora volt a sor ( egy ekkora terepen, főszezonban erre számít az ember ), hogy hányan tolakodtak, hogy keresztülcsúsznak a lécen, stb.
Nagyjából hasonló időjárási körülmények között és kb ekkora tömegben síeltünk néhány éve a Zauchensee - Flachauwinkl területen minden gond nélkül.