Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Rera
318 élménybeszámolót írt
318
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen
2014.02.28. 14:47
"...tehát biztosan van olyan neten aktív síoktató, aki eszerint dolgozik" -- Most tényleg ne mókázzunk, léccci! ;-) Mondom, MINDENHOL: Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában is! Az előző szezon óta figyelek. Egy ideig csak vigyorogtam, hogy jééé, megint kiterheléses hóekéztetést látok, jééé, megint, de aztán már gyanús lett, hogy mindenhol kizárólag azt látok... Az egész merő kíváncsisággal kezdődött, de végül tényleg turkálok a szakmátokban, ezer bocs.

Még egyszer felteszem a kérdést: ki tudja nekem összekötni a kiterheléses hóekézést az élre állítós síeléssel? Komolyan kérdezem, s aki komolyan azt oktatja, kérem, komolyan válaszoljon! Hogyan épül fel az oktatás, ha nincs kontinuitás a kezdő hóekézés és a végső síelés között? Vagy: hol a kontinuitás?

Remélem, hogy valaki válaszol nekem! Itt sok oktató megfordul, biztosan van a témában kompetens személy. Talán ha megígéritek, hogy nem cincáljátok szét, jelentkezik. ;-) Engem a magyarázat érdekel, de tényleg!! Ozsi, egyébként szerintem te tudod, hogyan érvelnek ők.
Előzmény: (ozsi 170670)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.