Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyermek síoktatás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Rera
318 élménybeszámolót írt
318
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Gyermek síoktatás
2015.02.24. 09:34
"Így aztán a profi síoktatás nem módszerekről, hanem a problémák megoldás irányába mutató kezeléséről szól." Laci, milyen problémát oldhat meg az ívkülső felé dőlés, amikor a hosszú távú cél az ívbelső húzása? A két oktatási módszer egymással éppen ellenkező oldali kormányzást tanít a kezdetektől. Hozzászólásodban megint ködösítesz. SíMan történetének nincs köze a felvonókötél elengedéséhez vagy a szülőkhöz való viszonyhoz.

Régóta zajlik a vita különböző topikokban, de még sosem kaptam tisztán érvelő választ arra (ezért lett rögeszmém), hogy a hivatalos tematikában miért van kiterhelés, ívkülső bakancs érintése, párhuzamosítás után ívbelső felemelése kanyarban, ívbelső rántása az ívkülső mellé stb., és amikor mindez már megy, akkor jön a mozgásforma-változtatás. Ameddig sok oktatmány már nem jut el...

Az újabb tematika szerint haladó bárhol hagyja abba az oktató által irányított tanulást, már a jó mozgásforma különböző szintjén lesz! Kezdem azt hinni, hogy ennek az egésznek hatalmi játszma az oka, és főként anyagi érdekek húzódnak a háttérben. Mert egyszerű logikával simán belátható lenne. Persze nehéz sok évtizedes oktatói rutint felülbírálni.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.