Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Időjárás Magyarországon

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
hpetya82
26 élménybeszámolót írt
26
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Időjárás Magyarországon
2016.02.29. 22:29
Kedves skioutlet!

Teljesen egyetértek abban, hogy az eplényihez hasonló komplex üzleti modell lehet a jövő. Nyilván az általad említett kiegészítő szolgáltatások sokat javíthatnak a helyzeten, ráadásul Eplényben a nyári üzem is gondolom sokakat vonz. Sajnos a fejekbe is lenne mit változtatni. Hányan mennek drága külföldi síterepekre (100 km pálya) és használnak belőle egy rövid tanulópályát. Amikor elmentem Chopokra jó pár ismerősöm lesajnálta a szlovák pályákat. Sokan azt gondolják, hogy ami Ausztriába van az csak jó lehet, Szlovákia pedig elmaradott, a magyar pályákról nem is beszélve. Én nem ezt tapasztaltam Chopokon, igaz Ausztriában eddig csak Mönichkirchenben, Lacknehofon, Annabergen voltam. Őszintén szólva azt sem értem, hogy iskolák drága ausztriai terepekre viszik a gyereket ahelyett, hogy elsősorban a hazai vagy ha hazaiak éppen nem üzemelnek akkor akár az olcsóbb szlovák terepeket vennék célba. Én nemrég kezdtem el tanulni először műanyagon majd Eplényben. Eplényben a már korábban említett átmenetet hiányoltam a tanuló pálya és a piros között. Ráadásul ha nem megy a hatos, ami sokszor előfordul csak az 1-esen lehet lejönni. A szép kártya használatának lehetősége, illetőleg a pálya közelsége, viszonylagos olcsósága hatalmas előny a külföldi terepekhez képest.
Ha megépülhetne a hetes folytatása én például biztosan mennék. Bár azt továbbra is problémának tartom, hogy a centrumba kék pályán nem igazán lehet visszajönni. A 6-os alja a szerpentin szerintem nem túl jó megoldás. Nem lehet igazán kezelni, amikor mi voltunk tiszta jég volt, nem túl kezdőbarát.
Nagyon nagy dolognak tartom, hogy van egy szervezet, aki tudatosan népszerűsíti a hazai síelést.Sok munka van, mert mi magyarok hajlamosak vagyunk magunkat, szolgáltatásainkat alul értékelni. Ha egyre többen Magyarországon tanulnának meg síelni már az is nagy eredmény lenne. És persze akik már jól tudnak síelni a külföldi utak mellett 1-2 nap valószínű Magyarországon is csúsznának.
Előzmény: (skioutlet 188117)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.