Hello!
Olyan snowboardos vagy sielő személyt(eket) keresek akik szintén szeretnek pályán kívül csúszni. Vagy ilyen társasághoz csatlakoznék, akik nincsenek elegen egy apartman feltöltéséhez.
Jómagam egyedüli utazó vagyok. Kocsim nincs, így leginkább a buszos túrákat veszem igénybe. Amelyeken nem könnyű hasonló érdeklődésűekkel összekerülni. Nem inni/szívni/kukákat borgatni a célom. Hanem a lehető legtöbbet havon lenni, így korán kellek és lehetőség szerint kint vagyok amíg lehet. Túrázásos, mászkálós, kevésbé érintett területeken való csúszás a fő irány.
Puy-ben Chopokon, L2A-n és még néhány népszerűbb helyen tucatszám jártam már. Nagyjából ezek a területek is érdekelnek. De bármit meghallgatok. Pár naptól egy-másfél hétig bezárólag.
A legtöbb utazási iroda válaszra sem méltat, hiszen egyedüliként nyűg az osztott apartmannal való variálás, még akkor is ha buszos az út. A szervezett sítáborokkal vagy hasonló helyzet áll fent vagy egész estés dorbézolás nehezíti meg a pihenést és a másnapra kitűzött célok elérését. Fesztiválokat inkább nyáron élem.
Aki valóban komolyan veszi vagy próbálja de minden évben nehezen talál helyet magának, nincs végtelen számú lehetősége télen anyagi és/vagy időbeli akadályok miatt elégséges számú napot csúszni, és azt is mikor tud nagy becsben tartja az írjon.
Üdv
tüdi