Ausztria
Üdülési jog Murau - Kreischbergen
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Club Hotel / Clubhotel am Kreischberg**** - magyar pályaszállás wellness részleggel
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
arthurkiraly
15 élménybeszámolót írt
15
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Üdülési jog Murau - Kreischbergen
2020.11.20. 22:58
Miért is vágok át embereket? Azért mert egy általam elképzelt áron akarom kiadni a hetemet. Ha nem viszik el akkor engednem kell, vagy kimegyek én magam. Miért kellene veszteséggel kiadnom, ha nem akarom. Mivel némi alku árán általában elviszik így megéri nekik is, nekem is. Azt, hogy ügyetlenebbek iróniának szántam, hiszen nem azok, ők ezt a lehetőséget látják. Én csak ezen az oldalon hirdetem, így ha itt ugyan arra a hétre lenne olcsóbb ajánlat akkor, mivel nem hülyék azt választanák. Általában gondolom nincs olcsóbb ajánlat ezért viszik el tőlem. Számodra hihetetlen, de elképzelhető, hogy arra a hétre vonatkozóan az a piaci ár. Hiszen aki követi a hetek árainak alakulását láthatja, hogy a 52, 5,6,7 hetek a legkönnyebben kiadhatók, ezért általában a drágábbak is. A tartományi síhetek multával, azért már esik a kereslet, hiszen az osztrákok nagy része ezekben a hitekben síel. Csak megjegyezném, hogy legdrágábban idáig maga a szálloda vette tőlem vissza a tavalyi évben, hiszen még így is bőven megérte nekik közel dupla áron kiadni. Na akkor ők milyen tiszteségtelenek. Másrészt azt gondolom, hogy azzal, hogy a bérbeadók nagy része veszteséggel adja ki a heteit az új üzemeltető malmára hajtja a vizet, hogy minél többen adják vissza a heteiket, hogy szállodaként tudja inkább üzemeltetni a téli időszakban. Ha már megkapta a jövő évi számlát, abban már jelezték, hogy (az igazságosabb díjelosztás miatt, ami persze egy vicc) jelentősen akarják emelni a fenntartási díjaikat) Az alap emelés most 5%. A legmagasabb forint fenntartási díjak 180 ezer körül lehetnek. Akinek van még 25 éve az a végén a mostani díj 3,4 szeresét fogja fizetni ha lesz extrém mondjuk 10 % emelés évente, akkor ekkora emelés mellet kb. 11 szeres díjat. Na nekem, ez a tisztességtelen, hogy megpróbálják kiszorítani az üdülési jog tulajdonosokat. Ezt egész jó arányban is teszik, így várható lesz, hogy akik bérleti díjért vagy csak az alatt tudja kiadni a hetet menekülni akar majd a hetétől.

A te értékrended szerint erkölcstelen az a burkoló is gondolom, aki 2500 helyett 5000 forintért burkol, ugyan abban a minőségben. Ha itt vagy más oldalakon látnának alacsonyabb árat, akkor azon fognak bérelni. Segíts nekik add meg, hogy hol tudnak olcsóbb hetet bérelni, én nem fogok megsértődni. Idén meg nem adom ki mert nem akarok vitát, hogyha nem lehet kimenni. Jobban nem offolom szét már ezt a fórumot, így ezzel én be is fejezem az ezzel kapcsolatos irogatást. Balesetmentes síelést aki kijut.
Előzmény: (realist 209855)
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE