Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Covid19 tapasztalatok Franciao-ba utazáshoz

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Brockey
209 élménybeszámolót írt
209
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Covid19 tapasztalatok Franciao-ba utazáshoz
2021.11.14. 15:20
Ausztriába utazással/síeléssel kapcsolatban rengeteg információt olvashatunk a honlapon megjelenő cikkekben-fórumokban. Viszont engem a topik témájában megjelölt útvonalon (különös tekintettel a három határon belépéskor) és Franciaországban elfoglalt szálláson és a felvonóknál szerzett tapasztalatok érdekelnének.
Ha bárki rendelkezik/a jövőben rendelkezni fog személyes tapasztalattal ebben a kérdéskörben, ne tartsa magában, és legyen szíves ossza meg velünk.
Nekem személy szerint január 22-29 között van foglalásom Serre Chevalier síterepre, a Briancon melletti Chantemerle településen szállásra. 4 fős család vagyunk, akik autóval fogunk utazni, Sirmionében foglaltam tranzitszállást, végig a szlovén-olasz autópályán, és Montgenevre felől lépnénk be a francia határon. Legalábbis ez lenne a terv. Sajnos mi már két telet is kénytelenek voltunk kihagyni (a 2020 márciusi síelésünk előtt két héttel jött a határzár), a harmadikat nem fogjuk.
Hárman 2-2 Pfizer oltással rendelkezünk, a fiam 2 Szputnyikkal. Most állunk a harmadik oltás előtt, november végén adatnánk be, és morfondíruzunk, hogy mi lenne a legjobb. Elborzadva olvasom az osztrák szabályozást, és olyan helyzetet el sem tudok képzelni, hogy ez az út is kútba esne. Eddig a Janssen vakcináját néztük ki harmadiknak, de az osztrák helyzet elbizonytalanított. Én akármiből és akármennyit beadatnék, csak lehessen síelni menni. Ráadásul húsvétkor átestünk a víruson, szóval én nem félek semmitől. Ha jól tudom, Szlovénia elfogadja a Szputnyikot, az olaszok és a franciák nem. Azt is szeretném, ha megosztanátok velem/velünk, hogy ki milyen harmadik oltásban gondolkodik, aki a franciákhoz tervez menni a télen.
A jelenlegi és mindenkor aktuális szabályozás itt található: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?franciaorszag
Itt a buszos utazók és a Frejus alagútnál belépők tapasztalatára is kíváncsi lennék majd.
Brianconban december 4-én indul a szezon, máshol korábban, aki jár arra, hazatérve legyen szíves írjon ide. Január 30-31-én én is leírom, mit tapasztaltam.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.