Vendel !Koszi..kikapcsolodtam?hmm.. eloszor nem annyira de kesobb amikor alalkult akkor igen...Ugy kezdodott hogy korabbi eveim alatt kulombozo sportserulesek kovetkezteben a labfejeim..nem egeszen szabalyosak ..hogy finoman fogalmazzak csont it csont ott all ki!!Aztan 15 eve amikor sielni kezdtem ahogy kicsit belejottem kellet egy jo csizma na hat en mentem jobbnal jobb csizma keszitokhoz..meg a DODGE szenszalast is probaltam egyedi keszitesu..legalabb is azt hazudjak!!
Szoval maglattam hogy melegitik formaljak es koszorulik ha kell!!Meg azt is hogy ebbol nem lesz sosem "ENEKES halott"-Jarjak benne napi fel orat mondatak..ja igen a problema az hogy a kemeny csimzafogja a labamat deformalni nem forditva ahogy kellen...par napi szenvedes utan feladtam ezt a baromsagot!!
Igy aztan /mivel ketkezi munkas vagyok/..leontottem a labaim fomajat..na arra aztan lehett kalapalni melegiteni koszorulni amig jo nem lett...sosem fajt a tortura!!! A vegen 100% ban passzolt!!..Ja persze elotte elkoszorultem egy Atomicot es elegettem egy Langet es egy Fishert!hahaha..Persze tudni kell a csima egy jo szammal kisebb a labamnal..Igy lesz tuti!!!!
De megerte aztan rajotem hogy a belso csizma repul ...nem jo semmire..probaltam a hab feltoltesut is de nem jott be /nem akarom reszletezni az egy kulon fejezet miert nem hiszek benne .--.meg lehet csinalni de nem egyszeru,..elsore szinte sosem jo!!!/-nem tudtam megcsinalni szoval vettem par ZipFit belsot /daralt parafas ragasztoval kevert/belso csima es minden alkalommal labra formalodik!!Na ez egy nagyon komoly dolog ,-ara is van de megeri!!!
A talpbetete en nem tudtam megcsinalni de egy jo csizma keszito megcsinalta azt nem nagy szam ha van hozza szerszama nekem nincs.
Insta print..az a baj nagyon jo, kb. 600 oraig...ami nalam ket szezon.
A "Cantingot"-/terd kozep csima orr kozep beallitas!/azt en allitom be lezerrel meg dekszoggel magamnak es tettem bele 5mm-es sarok emelot...persze "BOOSTER strappet"-hasznalok ami jol fogja a sipcsontnal s nem lazul ki es drs Dalbello.150-es.kemeny mint a beton /A Lange, Atomic, A Fisherrol ne is beszeljek joval puhabbak!..
De hat ez van...Szoval ez a tortenete a csizmamnak.