Karácsony után 1 napot síeltünk itt. Sokan voltak, de jól eloszlott a tömeg. Persze mi kezdőként nem merészkedtünk piros pályákra. Főleg a 6-os pályán róttuk a köröket, illetve reggel és délután a 8-as és a 7-es pályán csúsztunk párat. Én kétszer lejöttem a Schoberbahn alsó állomásától induló erdei átkötő pályán a Sepp'n Jet alsó állomásáig, így egy kicsit érintettem az 5-ös pálya kisebb részét. Nem volt vészesen buckás délután sem. Nagy kedvencünk ez a síterep, másfél hét múlva még jövünk ide.
Azoktól kérdezném, akik jól ismerik a Reiteralmot, hogy ha egy kicsit szeretnék nehezebb pályát magamnak, mint a kék 6-os, akkor melyik pálya legyen a tovább lépés? Az 5-öst néztem ki magamnak, merthogy annak egy kisebb szakaszán már gond nélkül síeltem, de vajon lejjebb mi vár? Nyilván tudom, hogy a nehézség függ a pálya aktuális állapotától is. Mennyire jeges, mennyire buckás. De azt gondolom, hogy talán végig elég széles ahhoz, hogy ne legyen nagy gond, ha belefutok egy-egy nehezebb letörésbe. Mi a véleményetek?