Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Milyen sisakot vegyek?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Okulare
25 élménybeszámolót írt
25
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Milyen sisakot vegyek?
2025.01.09. 08:31
Én nem szeretem a síszemüveget, inkább napszemüveget használok, ha nagyon süt a nap. Igaz én nem megyek gyorsan (örök kezdő vagyok) és eddig 2x síeltem olyan sűrű hóesésben, amikor síszemüveget húztam.

Nézegettem már ezeket az integrált bukókat, amivel azt elkerülném, hogy ne legyen gondom, ha épp nem használom a síszemüveget, nyilván ez sokkal egyszerűbb, mint a külön szemüvegnél, de annyira azért nem hozott lázba.

De most az egyik felvonózáskor együtt ültem a kabinba egy sráccal, akinek olyan integrált bukója volt, ahol a szemüveg lencse nem a bukó fölé, hanem a bukó külső burkolata alá csúszott fel. Ez azért tetszene, mert így nem sérülékeny a szemüveglencse akkor sem, ha épp a kocsiban gurgulászik, vagy csak fel van tolva a fejemre és valamire nem figyelek, ami végigszántja.

Próbáltam ilyet keresgélni különböző weboldalakon és sehol nem találtam. Szerintetek hol és hogy érdemes keresni? Mi lehet ennek mondjuk az angol megfelelője?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE