Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hollandia, fedett sípálya

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
osborn
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hollandia, fedett sípálya
2007.07.29. 19:07
Sziasztok!
Egy szerencsés véletlennek köszönhetően, pénteken sikerült eljutnunk Hollandiába, Landgraafba, Snowworld - nek nevezett fedett sípályára. Csütörtökön, du 4 kor indultunk Pestről, s váltott vezetéssel péntek reggel 6 órakor a pályánál voltunk. / Kisbusszal, max 120Km/ óra sebességgel/
Meglepetésünkre 6 órától folyamatosan érkeztek külömböző országok versenyzői, akik egész napra / vagy évre/ legoglalták a pálya felét.
Az épületbe belehetett menni, de jegyet csak 9 től lehetett venni. Addig a sörözöből, étteremből bámultuk a pályát, és az edzést.
A jegy ára 25 euró, ez 9- 23 óráig érvényes, igy elviselhető. Érdekes, hogy a legtöbb vendég vagy a pályánál bérel sí, snowboard felszerelést, vagy ott tárolja, minden esetre iszonyú mennyiségű szerelés van raktáron. Mi vittünk magunkal snowboardot, igy az alagsorban lévő öltözőben öltöztünk át. Csomag megörző 1/2 euró, de nagy átverés, mivel ahányszor kinyitod, annyiszor kell fizetni.
Aztán eljött a nagy pillanat, beléptünk a pályára. Fantasztikus látvány, 6 üléses felvonó, frissen rattaktolt pályák, néhány ember./ kivéve az elkeritett részen versenyzőket/ A felvonótól balra a lekerített rész, mellette egy kb 15 m széles, vendégek álltal használható, pirosnak jelőlt pálya,a felvonó alatt snowboard pálya,, korláttal, ugratókkal, jobb oldalon egy kb 25 m széles kék pálya, legszélén tanuló pálya. Egész nap kevesen voltak, felvonónál o várakozás, s a húzó liftek nem mentek. A csarnokban - 5 fok volt, de baromi hidegnek tünt. Jobban fáztam, mint -15 fokban, de lehet hogy a fáradság miatt, vagy a szervezetünk nehezen ált át, minden esetre fel kell normálisan öltözni. Du 2 ig tudtunk maradni, majd egy 3 órás munka után indultunk haza, s szombaton 4 kor Hegyeshalomnál voltunk.
Összességében jól éreztük magunkat, s ha lesz lehetőségünk mindig menni fogunk.
Képeket késöbbiekben teszekfel.
Üdvözlet
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.