Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonváró csevegés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
MM
571 élménybeszámolót írt
571
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szezonváró csevegés
2009.09.06. 22:02
Alice,

Tetszik a téma. :-)

Nos, először is jó látni, hogy igy állsz a síélményekhez!

Nekem az egyik legnagyobb síelős élményem is kb 10m-es látótávolsághoz köthető, tavaly Mikuláskor :-), Wengenben...van is egy pár kép, stb a blogunkon. Nagyon megdolgoztunk az élményért, és valami szuper volt! Esés nélkül, élvezetesen csúsztunk a porhóban és a havazásban, és soha nem fogjuk elfelejteni!!! Persze a másnap verőfényben valami hihetetlen volt...De ez igy egyben a nagy élmény.

Kívánom - mint antikvárius - hogy juss el Te is ilyen helykre...

A témához pedig, 32 éves vagyok, kb 5 éves korom óta síelek...voltak kihagyások az évek során, de pár éve (ismét) rájöttem, hogy ez az én sportom...

Ehhez persze hozzátartozik, hogy megszállott hegy-mániás vagyok...Alföldi gyerek létemre. Friss példa:

Nagyon kívántam egy kis nyugalmat a hét során,így ma elmentem túrázni. És inkább rászántam plusz 2 órát, hogy havas, 4000m-es hegyeket láthassak a túrám során...

Nos ez van...:-)

Hogy a szezont mennyire várom, arról talán a a másik felem tudna mesélni...:-) Már ki van készülve, hogy esténként mindig síelős videókat nézek...kb 2 hónapja :-)

Üdv
MM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE